Hardwarové nároky PC verze Saints Row 3
zdroj: tisková zpráva

Hardwarové nároky PC verze Saints Row 3

4. 11. 2011 15:15 | Hardware | autor: levis |

Volition zveřejnili detaily o PC verzi městské akce Saints Row: The Third. Podle svých slov se...

Volition zveřejnili detaily o PC verzi městské akce Saints Row: The Third. Podle svých slov se tentokrát chtějí vyvarovat kritice, která se snesla na PCčkovou verzi druhého dílu, a proto hru pro osobní počítače vyvíjeli sami a interně. Pokud si ji koupíte na Steamu, získáte přístup k extra módu Saints Video Record, v němž bude možné nahrávat jednotlivé části hry (klidně bez interfacu), stříhat je do klipů a uploadovat na sociální sítě. V první vlně updatů čekejte třeba možnost dát postavám hlavičky z Team Fortress 2.

PC verze hry má podporovat AMD Eyefinity, všechny tři poslední generace DirectX včetně současného DX11, technologie Crossfire, SLI, God Rays nebo efekty jako pokročilá hloubka ostrosti. Hru s přimhouřenýma očima rozjedete na dvoujádrovém 2GHz procesoru Core 2 Duo nebo Athlon X2 s 2GB operační paměti a 320MB grafickou kartou GeForce 8800, resp. Radeon HD3800 a lepší. Už jenom ke kooperativní hře budete ale potřebovat 640MB grafikou GF8800, resp. 1GB grafiku HD3800.

Pro optimální nastavení se pak doporučuje čtyřjádrový procesor Core i5 nebo AMD Phenom II X4, případně dvoujádrové CPU s frekvencí nad 3GHz. Problémy s plynulostí hry nebudete mít v sestavách s 4GB operační paměti a 1GB grafickými kartami, např. GeForce GTX 400, Radeon HD5000 a lepšími.

Nejnovější články