Move edice Heavy Rain v říjnu, patch už v září
zdroj: tisková zpráva

Move edice Heavy Rain v říjnu, patch už v září

14. 9. 2010 3:21 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Čerství majitelé svítících PS3 bambulí PS Move si mohou vlastnosti nové periferie vyzkoušet hned na několika chystaných titulech, jedním z nich je Move edice provokativní filmové adventurky Heavy Rain od Quantic Dream.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

První verze hry vyšla v únoru minulého roku (a v recenzi si vysloužila krásných 9/10), Move verze upravená pro ovládání svítící bambulí se podle aktuální informace z PS EU blogu objeví v tuzemských obchodech 6. října.

Za svých 40 Euro (cena pro CZ trh ještě nebyla oznámena) dostanete základní hru s upraveným ovládáním, soundtrackem, stahovatelným přídavkem Taxidermist, 3 dynamickými XMB témátky a devítkou making of videí v délce 45 minut.

Pokud už Heavy Rain vlastníte a oželíte bonusy obsažené v Move edici, můžete si z PSN stáhnout od 22. září patch, který do hry přidá podporu Move ovládání. Od zítřka, čili 15. září pak bude na PSN viset demo Move verze Heavy Rain, kdybyste jako noví majitelé PS Move jó chtěli magickou hůlku na něčem vyzkoušet a nechtěli si kupovat kteroukoli z launchových Move her.

Samotná periferie PS Move se v ČR začne prodávat rovněž zítra 15. září. Starter pack s jedním ovladačem a PS Eye kamerkou vás vyjde na necelých 1600 Kč. Za další plus mínus tisícovku si k tomu můžete pořídit první Move hry: Sports Champions, Start the Party - Move, Eypet Move Edition (ta stojí 765 Kč) a Kung Fu Riders.

 

Nejnovější články