Želvy Ninja ve stylu God of War v ohrožení? Teď propouští i tvůrci Destroy All Humans
zdroj: Foto: se svolením Idea and Design Works

Želvy Ninja ve stylu God of War v ohrožení? Teď propouští i tvůrci Destroy All Humans

26. 1. 2024 8:00 | Byznys | autor: Adam Homola |

Dceřiná společnost Embracer Group, Black Forest Games, známá mimo jiné díky Destroy All Humans!, údajně nedávno snížila počet svých zaměstnanců na polovinu. Podle Kotaku se propouštění týká značné části z pouhých 110 zaměstnanců studia, jejichž počet byl zveřejněn v loňském roce.

O propouštění se zaměstnanci měli dozvědět teprve nedávno, ale netrvalo dlouho a informace o snižování stavů začaly probublávat i na sociálních sítích.

V Black Forest Games by se měl v současné době kutit jeden velice zajímavý a potenciálně unikátní projekt: Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin. Hra s licencí starých známých Želv Ninja, jenže údajně ve formátu a pojetí připomínajícím God of War. Což zní samo o sobě stejně podivně, jako lákavě.

Oznámení The Last Ronin (pozor, neplést s chystaným Tale of Ronin) jsme dostali teprve loni v létě, dočkat se ho máme na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Propouštění v Black Forest Games bohužel pokračuje v nepříjemném trendu, který ve větší míře začal objevovat minulý rok a nejspíš bude herním průmyslem (ale i tím technologickým) prostupovat ještě minimálně letos. Ostatně jenom v posledních pár dnech jsme vás informovali o propouštění v Piranha Bytes, Riotu nebo třeba v People Can Fly.

Nejnovější články