Microsoft představil další kuchyňský spotřebič ze série Xbox
zdroj: Gary Whitta

Microsoft představil další kuchyňský spotřebič ze série Xbox

19. 3. 2021 19:20 | Bleskovky | autor: Tomáš Vojkovský |

Minulý rok Microsoft ukázal, že umí využít situace a taky si ze sebe udělat legraci. Stalo se tak po představení nové série konzolí Xbox Series X, které svým tvarem připomínají ledničku. Tohoto faktu si okamžitě všimli internetoví tvůrci, což dalo za vznik spoustě memů. Technologický gigant vzal celou situaci s nadhledem a nechal vyrobit opravdovou lednici Xbox Series X, které dokonce natočil vlastní promo video, rozeslal ji influencerům a uspořádal o ni soutěž.

Vzhledem k tomu, že tenhle způsob propagace pravděpodobně fungoval, se Microsoft rozhodl letos zajít ještě o krůček dál, a tak se na instagramových profilech herce Dwayna „Rocka“ Johnsona a youtubera Lamarra Wilsona objevila Xbox mini lednička s logem Johnsonova nového energetického nápoje ZOA. Vejde se do ní několik plechovek limonády, v případě Česka klidně i vychlazeného ležáku, a hráči tak mohou spokojeně zůstat u obrazovky bez obavy o svou hydrataci.

Mini lednička je napájena skrze USB kabel, takže bych se při používání možná trochu obával záměny za skutečnou konzoli. Na druhou stranu záměr Microsoftu plně chápu – když má konzole Xbox nové generace dvě velikosti – X a S, měl by mít ve dvou velikostech i kuchyňský spotřebič. A co vy – chtěli byste vlastní ledničku ve tvaru Xboxu?

Nejnovější články