Batman: Arkham City: Armoured Edition

Batman: Arkham City: Armoured Edition

Články

Nový Batman z Arkhamu připlachtí ještě letos

Oba dva poslední Batman tituly, čili Arkham Asylum i Arkham City, se setkaly s výrazně pozitivním ohlasem napříč celým hráčským spektrem. Což by ještě před pár lety, po sérii špatných a průměrných Batman her od Ubisoftu, čekal jen málokdo. Pro Warner Bros. je tak Batman série aktuálně pozlacenou dojnou kravkou a to by bylo, aby další díly nebyly. Vždyť Arkham City se v různých verzích a bundlech prodalo (dle neověřeného odhadu VGchartz) k osmi milionům kopií, zatímco Arkham Asylum skoro sedm milionů kopií. Warnerům na konto takových čísel musela v hlavě notně vyvstat palčivá otázka: co dál, abychom o tento zdroj příjmů nepřišli?! Odpovědí na ni samozřejmě je další Batman titul. Jde jen o to, kdy, od koho a o čem.

Přehled her, které si můžete koupit pro novou konzoli Wii U

Konzole Nintendo Wii U vyšla v Evropě v pátek a kolegové z partnerského webu Konzolista.cz připravili užitečný přehled her, které by pro novou herní mašinku měly být v této chvíli v prodeji. Nechybí mezi nimi hry typu Batman: Arkham City: Armoured Edition, New Super Mario Bros U, Assassin's Creed III, Call of Duty: Black Ops 2 nebo ZombiU, ale i další, o kterých možná nevíte. Pokud tedy po Wii U pokukujete nebo ji už máte doma, mohl by se vám následující seznam s krátkými popisky hodit, abyste se mohli dobře rozmyslet, co si pro nový stroj pořídit. Rozhodně je z čeho vybírat.

Dojmy z hraní Wii U verzí Arkham City, Trine 2 a dalších her

Naši kolegové z partnerského webu Konzolista.cz toho během nedávné návštěvy evropské centrály Nintenda nejenom hodně viděli, ale dost si toho i zahráli a mají o čem vyprávět. V následujícím článku si tedy můžete přečíst, jaké si odnesli dojmy z hraní akční strategie Pikmin 3, kooperativní plošinovky New Super Mario Bros. U, japonské bojovky Ninja Gaiden 3, upravené verze Batman: Arkham City, potažmo nádherné adventurní plošinovky Trine 2: Director’s Cut. Pokud vás zajímá, jak tyto tituly využívají Wii U Gamepadu, jak vypadají, co nového nabízí oproti původním verzím, tak směle do toho po rozkliku.