Prototype 2
Věková dostupnost

Prototype 2

Články

Balík obou Prototype her si můžete za tisícovku pořídit pro Xbox One a PS4

Poněkud nečekaně vyšla v digitální podobě remasterovaná edice obou dílů Prototype, která je pod názvem Prototype Biohazard Bundle k mání za 999 Kč ve verzích pro Xbox One a PlayStation 4. Trailer na balík dvojice remasterovaných her však naznačuje, že minimálně po grafické stránce nenabízí nic nového a jde o "pouhé" konverze pro aktuální konzole.

Sony kompenzuje hráče za výpadek PSN a předvádí PS4 hitovky roku 2015

DDoS útokem způsobené Vánoční výpadky PlayStation Network a Xbox Live si Sony a Microsoft za rámeček nedají a bylo jasné, že firmy přijdou s jistou formou kompenzace. Sony se tak dle očekávání uchýlila k prodloužení služby PlayStation Plus pro všechny hráče, kteří ji měli aktivní 25. prosince. Mezi aktivní uživatele PS+ se při tom počítají hráči s předplacenou službou i s bezplatným zkušebním obdobím. Pokud splňujete dané podmínky, dočkáte se pěti dnů PlayStation Plus navíc.

PC verzi Prototype 2 propouštění v Radical neohrozí

Vývojáři z Radical Entertainment už to jako áčkové studio sice mají za sebou, ale vydání PC verze Prototype 2 jejich pozvolný odchod ze scény naštěstí neohrozí. "Rádi bychom všechny ujistili, že PC verze Prototype 2 vyjde dle plánů 24. července," napsali tvůrci na Facebooku. Zároveň poděkovali všem fanouškům série za podporu, bez níž by to prý nikam nedopracovali.

Vývojáři Prototype končí s tvorbou her

Tvůrci z Radical Entertainment, kteří mají na svědomí mimo jiné první i druhý Prototype, končí. Jako studio budou sice dál existovat, i když s výrazně menším počtem personálu, ale žádných nových her se od nich nedočkáme. Jejich majitel, Activision, je totiž převelel na “podporu jiných projektů Activisionu” a vývoj her tak zařízl. Zprávu potvrdil i audio director Rob Bridgett, který na svůj Twitter napsal: “RIP Radical Entertainment 1991 - 2012.” Důvod je jasný - Prototype neuspěl. O neúspěch se jednalo především komerčně, ale ani hra samotná nebyla žádná hitparáda. Jednička si na Games vysloužila sedmičku, dvojce dal Martin dokonce šestku. A to je v ostré konkurenci dnešních AAA her málo.

Vytáhněte kapesníky: hraný Prototype 2 trailer sází na emoce

Když chcete, aby váš trailer na diváka zabral, šoupněte tam Reznorův song Hurt, samozřejmě...

Jedenáct důvodů, proč hrát Prototype 2

Pokud ještě nemáte jasno, zda si pořídíte zběsilou akci s lehkou příchutí hororu jménem...

Bleskovky

  • 2. 7. 2015 - Nepotvrzeno: V polovině července vyjde na Xbox One a PS4 remasterovaná verze Prototype 2.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
11. května 2012
Recenze