Uzdravování a limity Command and Conquer 4
zdroj: tisková zpráva

Uzdravování a limity Command and Conquer 4

20. 10. 2009 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

O automatizaci inženýrských jednotek, populačním limitu či výhodách pěšáků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Ani nejnovější díl pořadu BattleCast Primetime se nemohl letmo nezmínit o nadcházející sci-fi strategii Command & Conquer 4: The Tiberian Twilight. Konkrétně vedoucí designér jejího vývoje, Jason Bender, v odpovědích na dotazy fanoušků prozradil následující:
  • Do hry byla nově přidána možnost Automatic Follow pro inženýry a jiné jednotky, které dovedou uzdravovat své kolegy - pokud se budete chtít plně věnovat režii boje a nemuset pořád poposouvat podpůrnou část vojska, jednoduše mu označíte, koho že má ve skupině následovat, a inženýr už se dál bude pohybovat (a uzdravovat) zcela automaticky.

  • Nejen při zápasech pět na pět budete při trénování armády omezeni populačním limitem, ten vám však dovolí např. buďto vyrobit pár silnějších tanků nebo o trochu větší počet slabších vojáků.
Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
  • Pokud během hraní zničíte nepřátelský Crawler (tzn. mateřskou jednotku), budete za to odměněni nějakým extra bonusem, ostatně stejnou formou se vám hra odvděčí i za to, budete-li si chránit své vlastní jednotky.

  • Všechny pěší jednotky GDI na sobě mají mít nové odolnější brnění a autoři také zvýšili jejich sílu, takže vám v boji přijdou prý mnohem více vhod než v předchozích dílech - nemluvě o tom, že narozdíl od tanků mohou lézt dovnitř do budov, nechat se transportovat atp.

  • Podle vedoucího designéra budou věže a jiné obranné struktury zcela špičkově vyzbrojenými budovami, dokonce jedněmi z nejsilnějších v celé hře - kdyby se prý mohly hýbat, byl by to jasný trumf, ale i tak jejich výkonnost oceníte při obraně vlastní základny.
Command & Conquer 4: Tiberian Twilight vyjde příští rok pro PC - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Poslední válka v Command and Conquer 4  [7.10.2009 18:18 - levis]
Novinky v Command and Conquer 4  [13.8.2009 16:16 - levis]
Premiérový trailer z Command and Conquer 4  [24.7.2009 12:12 - levis]
Aliance nepřátel v Command and Conquer 4  [20.7.2009 19:19 - levis]

zdroj: Youtube

Nejnovější články