Techland chystá Chrome 2
zdroj: tisková zpráva

Techland chystá Chrome 2

14. 3. 2006 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Polská společnost Techland dnes oficiálně potvrdila, že začala pracovat na pokračování svého poměrně úspěšného projektu s názvem Chrome (recenze CZ verze -79 %).

O možném dalším dílu této hry se začalo spekulovat už v době, kdy se objevily první zmínky o Chrome SpecForce, který však sami vývojáři nakonec považují pouze za samostatný mission pack. Nová hra ještě nemá název. Techland o její vývoji začal uvažovat prý už loni začátkem roku, skutečně pracovat na něm ale začal až teď, když jeden z jejich současných a nejdůležitějších projektů - Call of Juarez - vstoupil do fáze beta.

V tomto stádiu vývoje toho o svém novém díle Techland mnoho neprozradil. Prý teď v rámci týmu experimentují s různými zajímavými návrhy převzatých z knih, komiksů a sci-fi filmů, které dosud ještě nebyly uplatněny ve hrách, anebo byly, ale ne zrovna úspěšně. Rozhodně se prý ale můžete těšit na singleplayerovou kampaň, stejně jako na multiplayer s podporou až 64 hráčů. Vedle verze pro PC mají v plánu hru vyvinout také pro konzole příští generace. Ohledně termínu vydání zatím nejsou přesné představy.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články