Odkrytí Sonic Unleashed
zdroj: tisková zpráva

Odkrytí Sonic Unleashed

23. 3. 2008 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Ježek nechtěně utekl a donutil SEGU k oficiálnímu oznámení: kam má nakročeno tentokrát? + 35 OBRÁZKŮ, VIDEO

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že SEGA si zaregistrovala ochrannou známku Sonic Unleashed a navzdory tomu, že hru stále oficiálně nepředstavila, díky nedbalosti jednoho z jejích zaměstnanců máme již k dispozici první sadu screenshotů a dokonce i první záběry z hraní. Všechno objevil jeden z nedočkavých fanoušků na novinářském FTP Segy, kde byly soubory omylem přístupné každému.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak naznačuje jejich pojmenování, titul bude nejspíš odhalen v příštím Official Nintendo Magazine (ONM_CoverArt) a především německém magazínu Play, jehož redaktor Dennis to ostatně již stihl potvrdit fanstránce. Screenshoty prý pocháží z X360 verze, nicméně má jít o multiplatformní titul: vedle X360 a Wii lze celkem bez obav tipovat i PS3 nejen díky tamní komunitě ježkových příznivců, ale také dřívějšímu prohlášení Segy o tom, že se jim nevyplatí vyvíjet tituly pro jedinou next-gen platformu.

Ve videu se sami můžete přesvědčit, že co do zpracování bude hra opět v 2.5D jako předchozí tituly (tzn. trojrozměrné objekty na 2D poli). Sonic se znovu střetne s dr. Robotnikem čili Eggmanem, jenže ten na hrdinu uvalí netradiční kletbu a stvoří jeho alter-ego v podobě vlkodlaka. Čas od času tedy ježek změní podobu, což se pochopitelně projeví i na jeho dovednostech, zvýšené síly či prodloužených skocích.

zdroj: Archiv


Sonic Unleashed - první záběry z hraní

Navzdory zaregistrovanné ochranné známce má být Sonic Unleashed stále jen pracovní označení (podobně jako ze Sonic Wild Fire se později stal Sonic and the Secret Rings). Protože druhé preview v tištěném časopisu se plánuje na srpen, lze tipovat podzimní datum vydání pro X360, PS3, Wii a dost možná i další platformy.

Update (17:50): Sega tiskovkou oficiálně stvrdila všechny výše uvedené informace a ještě jich poskytla několik navrch:
  • Zasazeno do nepředvídatelného světa Mubuz, vedeného zlým dračím lordem Immariem.
  • Sonic tentokrát bojující proti zlé síle, která se snaží všechny obyvatele země přetvořit v nebezpečná stvoření.
  • Možnost stát se vlčím Sonicem a získat tak přístup k rychlejším kombům a prstenu energie.
  • Vedle Sonica rovněž hra za Knucklese a Tailse, to vše přes 12 úrovní.
Ačkoliv platformy stále nejsou potvrzeny, minimálně tento obrázek z traileru vypadá, jako by hráče vybízel ke stisknutí tlačítka A na xboxovém ovladači, tzn. minimálně s X360 verzí lze počítat.
zdroj: Sonic Stadium, Play, diskusní fóra, Sega FTP

levis

Nejnovější články