Multiplayer střílečky F.E.A.R.
zdroj: tisková zpráva

Multiplayer střílečky F.E.A.R.

19. 1. 2005 22:22 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Navštěvujete-li naše stránky pravidelně, určitě jste před pár dny narazili na zmínku ohledně nového projektu společnosti Monolith - střílečky F.E.A.R, poháněné velmi zdokonalenou verzí Jupiter enginu (Tron 2.0, NOLF 2), který je prý schopen konkurovat například i Doom III.

Dnes vám tuto hru připomeneme zase. Do naší galerie totiž dorazila sada nových ukázek a kromě toho se na Internetu objevilo i pár zajímavých informací týkajících se multiplayeru.
Tak například, jak jste se mohli dozvědět už dříve, hra bude obsahovat mj. funkci zpomalení času. To dnes není samo o sobě nic tak zvláštního, jenže ve F.E.A.R.se s touto funkcí setkáte rovněž právě v multiplayeru. Jen si to představte - při týmovém deathmatchi prostě při splnění určitých podmínek zpomalíte čas sobě i svým kolegům v týmu a po omezený čas budete moci využít této výhody v neprospěch "zpomaleného" soupeře...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie


Další zajímavou záležitostí v multiplayeru bude útok beze zbraně. Svého oponenta prostě dostanete sérií nejrůznějších bojových kopů a úderů. Zbraně samozřejmě nebudou chybět, bude jich však omezené množství. Každý hráč bude mít k dispozici pouze tři sloty pro zbraně, které si bude muset vybrat z (co do vlastností zbraní) velmi rozmanité nabídky ještě před samotnou hrou. Co ovšem bude v multiplayeru chybět, jsou dříve proklamované nadpřirozené síly. Tvůrcům se bohužel nepodařilo uspokojivě zrealizovat tento záměr, a tak od něj nakonec upustili, takže se s těmito zvláštními schopnostmi setkáte pouze v single-playeru.

Jestli se chcete o multiplayeru střílečky F.E.A.R. dozvědět více, přečtěte si preview na GameSpy, Gamehelper a CVG. Všechna se shodují v tom, že je nač se těšit, a to po stránce vizuální, audio i pokud jde o hratelnost.

korgull

Nejnovější články