Mini-datadisk Fallout 3: Operation Anchorage
zdroj: tisková zpráva

Mini-datadisk Fallout 3: Operation Anchorage

11. 12. 2008 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Počítačově simulovaný válečný konflikt s Čínou vás zavede na Aljašku a soustředí se na stealth styl. + OBRÁZKY

Po Novém roce přispěchá Bethesda se třemi po sobě jdoucími stažitelnými (zpoplatněnými) rozšířeními PC a X360 verze hry Fallout 3, z nichž si dnes více povíme o tom úplně prvním - Operation Anchorage. Nabídne dokonce i v rámci zdejšího světa toliko fiktivní válečný konflikt, který se neodehraje ve skutečnosti, ale bude součástí počítačového programu - tedy jakási computerová simulace. Pokud do něj vstoupíte, což bude možné ihned poté, co opustíte rodný Vault a dojdete na požadované místo na mapě, ocitnete se ve specifickém světě s vlastními pravidly a zákonitostmi, ve světě, jenž tak bude v mnoha ohledech jiný, než "skutečný" Fallout 3.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Budete zde přitom stát proti čínské armádě a nuceni přežít za pomoci tradičních bojových dovedností, ale také zbrusu nových propriet. Jako jsou zcela unikátní zbraně a předměty, nemluvě o jakési kooperaci s útočnými oddíly. Sluší se předeslat, že addon Operation Anchorage nebude o nějakých alternativních rozhodnutích na základě vámi vybraných odpovědí během dialogů. Tenhle přídavek se soustředí především na soubojový a stealth aspekt hraní.

Jelikož posune zde popisované události ještě před nukleární holocaust, můžete čekat úplně odlišné herní prostředí. A protože se při něm bude bojovat na Aljašce, bude v hlavní roli především sníh a oslepující sněhové pláně. Tvůrci slibují výrazně lepší interakci, nové achievementy, perky a nějakých pět hodin hraní - v závislosti na vámi vybrané strategii a stylu. Za balík v X360 verzi přitom dáte 800 MS bodů, což je zhruba 300 Kč.

Jak jsme již psali, druhé rozšíření The Pitt vás poté v únoru zavede do Pittsburghu, kteréžto město bylo trochu dál od epicentra jaderného výbuchu, ale radioaktivní voda udělala s residenty své. Třetí, březnový balíček ke stažení - Broken Steel, pak vedle nových nepřátel a perků dovolí navýšit zkušenostní level nad současný strop. Více o Fallout 3 v dojmech po dohrání, mega-recenzi české verze a dřívějším zpravodajství.

Hi-res textury do Fallout 3 a NFS Undercover  [10.12.2008 21:21 - levis]
Fallout 3 - obsah přídavků a editoru, CZ patch  [26.11.2008 13:13 - jd]
Fallout 3 v ČR: kdy, kde a jak?  [29.10.2008 22:22 - jd]
zdroj: IGN

mart

Nejnovější články