Evoluce v Metal Gear Solid: Peace Walker
zdroj: tisková zpráva

Evoluce v Metal Gear Solid: Peace Walker

5. 8. 2009 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Budete si moci vybrat vybavení a výzbroj, definující pak způsob, jakým projdete hru.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Pro příští rok nachystané pokračování Metal Gear ságy bude mít opět nezaměnitelný rukopis Hideo Kojimy, co se k vrací k jejímu vývoji. A znovu půjde o zařazení do škatulky "Tactical Espionage Action Game", přičemž stejně jako v případě MGS4 si nakonec budete moci vybrat, jakým způsobem tohle dobrodružství absolvujete. Hra Metal Gear Solid: Peace Walker je ovšem cílena na PSP, kde má, podle Kojimy, využít featur a možností, které jsou možné jenom na uvedeném hanhdeldu.

Každopádně se chystají zcela nové, evoluční prvky, které by sérii mohly dále oživit. Na prvním místě to bude výše avizovaná možnost předdefinovat způsob, jakým to tady budete chtít sehrát. Hlavního hrdinu Snakea půjde kupř. vybavit velkým množstvím zbraní s tím, že vsadíte na hodně akční rámec. Nebo mu dopřejete zbraní pomálu, ale zase se soustředíte na opatrný stealth postup vpřed. Alternativ má být ve výsledku povícero a nabízí se, že v průběhu hraní budete moci pravidelně vybírat mezi vámi žádanými "konfiguracemi" vybavení.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nedosti na tom se mluví o jakémsi vývoji hlavní postavy, která má blíže neurčeným způsobem během hraní růst. Jestli půjde o RPG růst si musíme ale ještě chvíli počkat. Každopádně tvůrci chystají i tréninkové úrovně, kde bychom si Snakea mohli lépe osahat a více se s ním sžít (stran ovládání). Kojima přitom Peace Walker bere jako takový Metal Gear Solid 5 (ostatně pracují na něm lidé z úspěšné čtyřky), takže můžeme čekat, že půjde o kvalitativně mnohem zajímavější počin, než nevýrazný Portable Ops.

Hra Metal Gear Solid: Peace Walker se objeví někdy v průběhu příštího roku na handheldu PSP.
zdroj: GameFront & EG

mart

Nejnovější články