Datadisk Warhawk: Operation Omega Dawn
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Warhawk: Operation Omega Dawn

23. 11. 2007 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Všechny jeho vlastnosti by se daly shrnout do jedné stručné věty, ale to by asi vypadalo blbě.

Sony dnes večer oznámila první datadisk... no, spíš takové rozšíření multiplayerové válečné akce Warhawk (7/10) pro PlayStation 3. Jmenuje se Operation: Omega Dawn a bude od prosince stažitelné z PlayStation Network za neupřesněnou cenu. Všechny novinky by se daly shrnout do jedné stručné věty, přestože výrobci se o hře nějakým zázrakem podařilo do tiskovky napsat celých pět odstavců, před čímž nezbývá než smeknout.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Příslušníci znesvářených států (Eucadiané a Chernované) budou za tmy bojovat o ovládnutí ultramoderní továrny Omega, která se rozkládá v novém industriálním prostředí. Tato nová mapa se spletí budov a vysokými věžemi má být tou nejrozlehlejší v celém Warhawku a být "plná vertikální hratlenosti". Bude existovat v pěti různých podobách při podporování všech stávajících herních módů (Team DM, Zone a CTF).

Zdá se vám to na datadisk málo? Abyste neřekli, dostanete ještě jednu novou jednotku :) KT-424 Combat Dropship aneb výsadková loď ozbrojená podpůrným těžkým kanonem MBEC-3 dokáže transportovat 1 pilota, 6 vojáků a 1 pozemní vozidlo na místo určení (=např. střechy továren, kam se jinak nelze dostat), což má pomoci týmové souhře. Vedle toho bude ještě pět map z původní hry upraveno, aby se v nich dala použít tahle nová jednotka. K ní mimochodem získáte přístup až poté, co se zmocníte některé z výrobny zbraní v herním světě.

zdroj: ThreeSpeech

jd

Nejnovější články