Command and Conquer 4 oficiálně
zdroj: tisková zpráva

Command and Conquer 4 oficiálně

14. 7. 2009 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Tisková zpráva od EA upřesnila pozadí děje čtvrtého dílu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva V návaznosti na pár dnů starý první obrázek dnes EA oficiálně oznámili strategii Command & Conquer 4:
    Titul, jehož vydání je plánováno na rok 2010, představí celou řadu inovací tradičně rychlého a plynulého herního systému Command & Conquer, přičemž si zachová všechny důležité prvky, které si fanoušci za dobu existence série tolik oblíbili. Hráči se mohou těšit na nové třídy hratelnosti, mobilní základny a postupný trvalý rozvoj schopností hráče v průběhu všech herních módů. Command & Conquer 4 tak nabídne zcela novou, inovativní a podmanivou strategickou hloubku.

    Příběh Command & Conquer 4 se odehrává v období po událostech kritikou velmi kladně přijatých Command & Conquer 3: Tiberium Wars™. Píše se rok 2062 a lidstvo je na pokraji vyhynutí. Zbývá už jen šest let do doby, než záhadná krystalická struktura tiberia promění planetu Zemi v neobyvatelnou. Dvě soupeřící frakce – Globální obranná iniciativa (GDI) a Bratrstvo Nodu – se tak nevyhnutelně ze stejné příčiny ocitají v zoufalé situaci: musejí zastavit šíření tiberia, aby zabránili zkáze lidstva. Nemyslitelné se stane skutkem, když se nevyzpytatelný vůdce Nodu Kane vydá do velitelství GDI. Jaké jsou však jeho plány v srdci nepřátelské základny? V Command & Conquer 4 vyvrcholí úžasná historie tiberiového světa a fanoušci se konečně dozvědí o osudu Země, Nodu, tiberia, GDI a především o Kaneově motivaci pro jeho desetiletí trvající plány.

    Kromě dvou kampaní, plných gigantických bitev mezi GDI a Nodem, v nichž hráči mohou bojovat samostatně nebo v módu kooperace, nabídne Command & Conquer 4 nový multiplayerový mód 5v5 na bázi plnění stanovených cílů. Mód podpoří týmovou spolupráci a kooperaci a obohatí hru o společenský realtimově-strategický element, který se dosud v sérii Command & Conquer neobjevil.
Command & Conquer 4 vyvíjí EA LA a vyjde příští rok pro PC.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
První obrázek z Command and Conquer 4  [9.7.2009 18:18 - levis]
zdroj: PR

Nejnovější články