Mashed - Micro Machines ve velkém
zdroj: tisková zpráva

Mashed - Micro Machines ve velkém

24. 2. 2004 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Micro Machines pro dospělé.

I tak by se dala nazvat nová závodní hra chystaná studiem Supersonic - Mashed, jejíž vydání je naplánováno na červen tohoto roku pro Xbox, PS2 a PC. Akorát že v Mashed nebudete závodit s miniaturami, ale s vozy v životní velikosti. Řízení aut a fyzika mají být realistické, což má vybudit ještě agresivnější a destruktivnější chování, které je podstatou tohoto typu her. Mashed prý bude navíc odvážnější a ostřejší než Micro Machines. Základ, který udělal z Micro Machines (MM) zábavnou hru, by však měl být zachován, resp. ještě rozšířen.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Tak například, Supersonic mají v plánu Mashed vybavit novými herními módy, které jste dosud v žádné jejich MM hře neviděli - hare and hounds, keep the flag, survival, beat the bomb, kill the copter, ad. Okruhy, na kterých se budou závody odehrávat, budou v lokalitách, kde se normálně nepohybují lidí, což je dáno tím, že jsou tyto závody, při kterých létají jiskry od pokroucených plechů zničených vozů a šlehají plameny při zásahu auta raketou, tak trochu nelegální. Zařádíte si tedy v různých opuštěných výrobních areálech, dolech nebo ropných rafinériích, ale také v docích, na zasněžených alpských tratích nebo v centru vylidněného nočního města. Některé tratě se také nacházejí mezi starověkými ruinami v Egyptě, apod.

O podpoře online hraní se neuvažuje, možná prý v nějakém pokračování. Zasoutěžit si ale budou moci alespoň dva lidé na jedné konzoli. Hra má obsahovat i zvláštní systém zvaný "air strike", který vám v případě, že jste ze závodu vypadli, umožní na soupeře střílet naváděné střely. Více se můžete dozvědět v prvním rozhovoru o Mashed na CVG.
zdroj: CVG

korgull

Nejnovější články