F1 2012

F1 2012

Články

Best of 2012: Nejlepší závodní hra

Oproti loňské nadílce závodních sequelů ze všech myslitelných subžánrů, byl letošní rok spíš sázkou na jistotu, minimálně co se týče větších matadorů. To je tak, jeden rok vydáte pecku a další jedete jen na spotřebu, protože nechcete přepínat síly a v zákulisí kutíte další trumfové eso. Možná i proto se v naší pětce míchají skoro až indie věci s přírůstky slavných sérií, které jedou tzv. na půl plynu. Minimálně v jednom případě, ale ten půl plyn pořád ještě trhá rekordy.

V F1 2012 už si sezónu za reálné piloty nezajezdíte

Fanoušci seriálu Formule 1 se v letošním ročníku virtuální simulace od Codemasters, která vychází už příští týden v pátek, budou muset obejít Grand Prix módu. Hráči v něm v předchozích ročnících mohli propadnout dokonalé iluzi světa F1, když měli možnost odjezdit celou sezónu v kůži vybraného – reálného – pilota libovolné stáje F1. Letošní ročník tuto možnost nahrazuje módem Quick Race, jak Codemasters potvrdili s tím, že ve hře samozřejmě zůstává kariérní mód.

Demo F1 2012 od Codemasters přijede už příští týden

Milovníci Formulí pozor! Codemasters právě oznámili vydání dema nadcházejících závodů F1 2012. Demo začne na všech službách vycházet začátkem příštího týdne a nás se týkají hlavně tři data: Na Xboxu 360 vyjde demo už 10. září, což je pondělí. Na PCčku vyjde na Steamu 11. září v úterý a na evropském PlayStation Network den poté, 12. září. Kdybyste náhodou používali na PSN jiný než evropský účet, tak datum vydání pro USA je 11. a pro Japonsko až 24. září.

F1 2012 s vylepšeným počasím, fyzikou a realismem

Po druhém vývojářském deníčku o F1 2012 do Codemasters tu máme, překvapivě, třetí. Ten už neřeší testování mladých řidičů, ale spíše technikcá vylepšení nového ročníku efjedniček. Tvůrci se chlubí hlavně přepracovaným systémem počasí a na videu vypíchli zajímavý prvek - počasí bude přicházet ve frontách, kdy jedna část trati může být mokrá a další suchá. Takže se z počasí už nevyvlečete obyčejným přezutím gum, protože na trati budou různá mokrá a suchá místa.

Codemasters upřesnili datum vydání F1 2012

Několik měsíců jsme věděli, že nové formule od Codemasters, F1 2012, vyjdou v září. V podstatě od samotného oznámení hry. Teď, v srpnu, nám to Codies konečně upřesnili a máme tu tak oficiální datum vydání. Všichni závodníci pozor, F1 2012 vystartuje 21. září 2012. Kromě potvrzení data vydali vývojáři další videodeníček z tvorby hry, kde se už o hře něco málo dozvíme. Nemine nás klasická montáž záběrů z reálných formulí, z rozhovorů s lidmi kolem formulí, a pak se dočkáme i záběrů ze hry.

F1 2012 vás postaví na start v závodu proti mistrům

Codemasters oznámili, že chystaná závodní hry F1 2012 bude obsahovat i Champions Mode, který...
Hodnocení
GAMES.cz
8/10
Datum recenze:
21. září 2012
Recenze