Escape Plan

Escape Plan

Články

Flower, flOw a další hry míří kromě PS Vita i na PS4

Po skvělé zprávě, že se magická záležitost jménem Flower dostane na PS Vita, máme pro vás další skvělou zprávu. Hra se podívá i na PlayStation 4 a předvede se i v 1080p a 60FPS. Což už u téhle hry znamená úžasný audiovizuální zážitek. Nepůjde ale jen o Flower, pro tuto cestu na PlayStation 4 a někdy i PS Vita se chystá několik dalších her.

Jak se hraje na PlayStation Vita - hry, které stojí za hřích

Stále výkonnější vnitřnosti mobilních telefonů a tabletů určitě producentům handheldů pár vrásek nadělaly, ale kšeft pořád zjevně mají a nějaký ten čas mít pořád budou. Proto nemá v tuto chvíli cenu rozebírat smysl existence handheldů a dokonce ani jejich vyhlídky do budoucnosti. Zaměřím se jen a pouze na to, jak vypadají a hrají se vybrané tituly z první vlny, která příští rok v únoru doprovodí na trh chystaný handheld PlayStation Vita. Pokud jste poslouchali tento Fight Club #54, tak totiž víte, že jsem minulý týden strávil celý jeden den v Londýně hraním řady chystaných PS Vita her.

V gumových kombinézách vstříc smrtelným pastem na PS Vita

Tisková konference Sony přinesla oznámení nově připravovaného titulu Escape Plan pro chystaný handheld PS Vita. O vývoj se stará studio Fun Bits Interactive ze Seattlu, jehož členové dříve pracovali na Fat Princess ještě pod hlavičkou Titan Studios. Během konference byl promítnut trailer odhalující několik základních poznávacích znaků nového titulu. Předně představil ústřední dvojici hlavních postav. Jmenují se Lil a Laarge (ten tlustý) a jsou oděni do velmi přiléhavých a velmi gumových kombinéz, které velmi hlasitě vržou při každém pohybu.

Bleskovky

  • 30. 10. 2014 - Neoficiálně: Členové amerického PS Plus programu obdrží v listopadu zdarma hry The Binding of Isaac: Rebirth (PS4), Frozen Synapse Prime (PS3), Luftrausers (PS3), The Hungry Horde (PSV) a Escape Plan (PSV).

  • 30. 6. 2014 - Fun Bits Interactive (Escape Plan) připravují novou hru pro PS4.

Hodnocení
GAMES.cz
6/10
Datum recenze:
14. března 2012
Recenze