V Life is Strange 2 se děje něco hodně divného
zdroj: tisková zpráva

V Life is Strange 2 se děje něco hodně divného

3. 8. 2018 11:35 | Video | autor: Patrik Hajda |

Studio Dontnod stojící za sérií Life is Strange a Vampyr se rozhodlo pokračovat v napínání fanoušků, kteří netrpělivě očekávají Life is Strange 2. Vůbec první video z této adventury odhalilo pouze logo a datum vydání. Nové záběry už nabízejí i trochu té podivné atmosféry, ale opět vyvolávají další řadu otázek. Útěchou tak může být informace, že „vše bude odhaleno 20. srpna“.

Strážník Matthews je na každodenní hlídce ve svém policejním voze. Jen tak si jede po okolí, když vtom ho zaujme cosi u krajnice. Divák neví, o co jde, protože je celé video viděno z přední kamery policejního vozu. Během půlminuty se vám přehraje zeditovaný záznam čtvrthodiny, během které Matthews nahlásí probíhající rvačku mimo záběr, požádá o posily a vzápětí je i s autem odmrštěn podivnou silou pryč.

Video poskytuje ještě jednu informaci v podobě data – 28. říjen 2016. Pokud nepůjde o retrospektivu, mohla by se Life is Strange 2 odehrávat tři roky po událostech jedničky. Spekulacím bude brzy konec díky brzkému odhalení hry. První z pěti epizod vyjde 27. září.

zdroj: Archiv

Nejnovější články