Supršpiónská záležitost CounterSpy míří i na PS4
zdroj: tisková zpráva

Supršpiónská záležitost CounterSpy míří i na PS4

13. 3. 2014 18:00 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Jsou chvíle, kdy se PC hráči nad mocnou silou svých vyvolených mašin mohou oprávněně bít do prsou. Jenže pak jsou i chvíle, kdy mají exkluzivní konzolové hry sílu přesně ty samé hráče přivést k slzám. Dnešní připomínka báječné retro-špionské záležitosti CounterSpy se řadí právě do druhého ranku.

Už při představení na loňské E3 se vědělo, že CounterSpy míří na PS3, Vitu a mobilní zařízení (smartphony, tablety). Dnes vývojáři ze sympatického studia Dynamighty, v němž pobývají veteráni z vývoje her Uncharted, inFamous či Resistance, kategorii rozšířili také o PlayStation 4. To celé prý díky podpoře indie scény ze strany Sony.

A to je pro jeho majitele PS4 věru skvělá zpráva. CounterSpy totiž působí skvělým dojmem. První do očí praští famózní vzhled hry, čerpající z bondovsky barevné estetiky studené války. Herním žánrem se CounterSpy řadí mezi vcelku tradiční 2D stealth akce, má však v rukávu jedno eso vyplývající z konvencí mobilního hraní.

Konzolové zaměření hry není (jenom) snahou o maximalizaci dosahu zjevně spíše odpočinkové hry. CounterSpy totiž operuje i s možností hrát hru na více zařízeních, respektive se sdílením postupu napříč platformami, za což by měl hráče i nějakou formou odměňovat.

Šťastní majitele PS4 a mobilních herních udělátek se CounterSpy dočkají někdy v létě tohoto roku. Původní informace a desetinásobné provolávání slávy Sony z úst vývojářů si pak můžete ověřit v této tiskové zprávě.

...

Nejnovější články