Samurajové proti kulometům v Total War
zdroj: tisková zpráva

Samurajové proti kulometům v Total War

17. 1. 2012 10:34 | Video | autor: Aleš Smutný |

Série Total War v poslední době sází na stand-alone expanze a Fall of The Samurai k Shogun 2 bude přesně jednou takovou. Zasazená do turbulentních změn, kdy končí šogunát Tokugawa proti sobě postaví dvě éry válečnictví – moderní armádu s dělostřelectvem, opakovacími puškami a kulomety, a proti nim klasickou armádu feudálního, samurajského typu. A ačkoliv vyvrcholení tohoto střetu neprobíhalo tak, jak ukazoval snímek Poslední samuraj (mnohem více doporučuji japonský Soumrak samurajů), vy budete mít možnost dějiny trochu pozměnit. Kromě traileru se v tradiční lákací akci představují i bonusy za předobjednávku, o nichž si přečtěte uvnitř článku.

zdroj: Archiv


Už tradičně budou oněmi preorder bonusy klany:

Klan Saga jsou zastánci industrializace. Jsou příkladem progresivního klanu, ať už jde o přístup k vojenství a nebo politice. Plně přijali za svůj vstup „západních“ mocností do Japonska a disponují tak jak dělostřelectvem, tak moderním loďstvem.

Klan Cu (Tsu) je zaměřen na strategii, intriky a úkladné vraždy, v čemž jim napomáhají jejich ninjové. Je to klan uvážlivý, zákeřný a tedy politicky velmi zdatný.

Klan Obama (žádná spřízněnost) pak patří mezi pravé vůdce lidových vrstev. Vynikající obránci, kteří si díky své oblibě mohou dovolit ždímat z poddaných maximum financí patří mezi silné politické hráče, tentokrát ale díky prosté síle ovládaného území.

A co vy? Už víte, na jakou stranu konfliktu se přidáte? A zda zvolíte cestu moderny a nebo tradice? Čas na rozmýšlení máte do března, kdy expanze vyjde.

 

Nejnovější články