Rage 2 se připomíná sprostým trailerem plným pankáčů a explozí
zdroj: tisková zpráva

Rage 2 se připomíná sprostým trailerem plným pankáčů a explozí

10. 5. 2019 11:43 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Pokračování Rage se oproti druhé růžové postapokalypse letošního jara (dívám se na tebe, Far Cry New Dawn) nebere vůbec vážně. Čerstvý trailer připomínající jeho vydání je plný nadávek, oblečení z osmdesátek, absurdních mechanických obleků, krve a zvratků. Ulítlá střílečka si zkrátka nebere servítky skoro s ničím a jejímu světu vládne šílenství.

Trailer na Rage 2 vás má navnadit na blížící se 14. květen, což je přesně ten termín, kdy shodou okolností vychází. Na rozdíl od spousty jiných jarních her nejde o exkluzivitu pro Epic Games Store, do růžové postapokalypsy se na počítači můžete vrhnout na Steamu nebo, pokud jste odvážní, přes Bethesda.net. Po zkušenostech z Falloutu 76 tenhle launcher nemůžu zrovna doporučit.

zdroj: Archiv

Po všech těch seriózních Falloutech a Mad Maxech se zkrátka můžete konečně trochu vydovádět. Dohled id Software se na hře podle všeho podepsal, protože i skrz video na vás dýchne trochu té atmosféry stříleček ze staré školy. Avalanche zase stojí za sérií Just Cause i za zmíněným Mad Maxem, které zaručují spoustu sandboxu a ještě víc bláznivosti. Už v úterý na to v Rage 2 společně můžete konečně vlítnout.

Nejnovější články