Multiplayerová střílečka The Cycle od tvůrců Spec Ops: The Line vyjde ještě letos
zdroj: tisková zpráva

Multiplayerová střílečka The Cycle od tvůrců Spec Ops: The Line vyjde ještě letos

21. 3. 2019 16:01 | Video | autor: Patrik Hajda |

Umím si představit, že tvůrci ze studia YAGER projel velmi nepříjemný pocit ve chvíli, kdy světlo světa spatřila nečekaná pecka Apex Legends. Jejich připravovaná střílečka The Cycle sice není klasickou battle royale, přesto se nelze ubránit jisté podobnosti. Uzavřený alfa test je za dveřmi, beta hned za ním a plnohodnotné vydání rovněž stíhá letošní rok.

Tvůrci výborné střílečky Spec Ops: The Line nazývají své nové dítko PvPvE Competitive Quest Shooter, z čehož si rozklíčujete dvě důležité informace. Nejde o ryzí souboj mezi hráči, ale obtěžovat vás budou převážně nepřátelské mimozemské bytosti na planetě Fortuna III. Ke konfliktu s protihráči vás nikdo ani nenutí, dokonce se můžete spojit a pomoci si v plnění úkolů.

To je ostatně pilířem celé hratelnosti. Na planetu se vydáváte pro různé vzorky a materiály, které následně střelíte mocným korporacím, čímž si vyděláte na lepší vybavení a zvýšíte tak své šance na přežití další návštěvy planety.

zdroj: Archiv

Z hlediska životnosti vás netrápí jen mimozemští tvorové a lidští protivníci, ale i časomíra. Jak název hry The Cycle napovídá, zdejší počasí se opakuje v pravidelných cyklech, kdy po klidné době nastane bouře, kterou nemůžete přežít.

Jedna seance tak zahrnuje bleskurychlé plnění úkolů, zbavení se konkurence, vložení důvěry v pochybné hráče a následné včasné opuštění planety pomocí lodi, u které se pravděpodobně strhne ta největší bitva. Přeci jen jde ve výsledku o kompetitivní střílečku, kde chcete dokázat víc než ostatní.

Jak už zaznělo výše, The Cycle si můžete brzy vyzkoušet v několika stádiích vývoje. Uzavřená alfa proběhne od příštího čtvrtka do soboty a hlásit se do ní můžete na oficiálním webu nebo v jediném obchodu, ve kterém bude k dispozici (tipujete správně, je to Epic). Ještě v průběhu jara se hra překlopí do uzavřené bety, aby později letos vyšla se vší parádou.

Nejnovější články