Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes vyjde v březnu
zdroj: tisková zpráva

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes vyjde v březnu

9. 12. 2013 16:27 | Video | autor: Aleš Smutný |

Předehra k velkému Metal Gear Solid 5: Phantom Pain vyjde dříve, to už víme. Jmenuje se Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes a bude se věnovat americkému táboru na Kubě, který bude muset Snake infiltrovat.. Kojima popisuje Ground Zeroes jako „těch prvních patnáct minut z filmu, které vás zaujmou a uchvátí“. Byť tedy hra bude delší než jenom patnáct minut.

Nyní už víme, že Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes vyjde 18. března na X360, Xbox One, PS3 a PS4. K tomu jsme dostali hned dvě videa. První se věnuje noční misi v táboře a hezky ukazuje možnosti otevřeného prostoru i samotného Fox Engine.

Z tohoto videa hra vypadá skvěle nejen po vizuální stránce. Je jasné, že táborem budete moci procházet jak se vám zlíbí a interakce s nepříteli bude mít celkem širokou škálu možností. Kupříkladu kromě tradičního omráčení/zabití půjde soupeře vyslechnout nebo ho donutit, aby zavolat kolegy. Je to klasický případ, kdy roli bude hrát analýza prostoru a vlastní přístup, ne následování jedné ideální navržené cesty.

...

Druhé video představuje herní přídavek, který bude distribuován zřejmě ve formě DLC a jmenuje se Jamais Vu. V něm budete řešit klasickou retro scifistickou zápletku, kdy základnu přepadli lupiči těl a vaším úkolem bude je zlikvidovat a neutralizovat potenciálně nakažené vojáky. Pro tento úkol se ale hodí někdo jiný než Snake. Kyborgizovaný zabiják z budoucnosti – Raiden. Trailer má pěkné tempo a atmosféru, radost pohledět.

...

Nejnovější články