Codename Panzers Cold War ve videu
zdroj: tisková zpráva

Codename Panzers Cold War ve videu

8. 1. 2008 16:16 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Dvacet kouzelných minut své práce na vybombardovaném a nepokoji zmítaném Berlíně.

Hopem na nás jdou pánové ze Stormregionu - nejdřív vytáhnou z rukávu spršku nových akčních momentek a hned poté dvě nová na sebe navazující videa (o délce 2x10 minut) z jimi chystané real-time strategie Codename Panzers: Cold War.

Sledujeme v nich začátek Studené války na maďarský způsob - jeden z vývojářů se ujímá hrstky amerických sil na Olympijském stadionu v Západním Berlíně bezprostředně poté, co je zásobovací letadlo krutě zlikvidováno rudou armádou (pravděpodobně jde o tzv. tempelhofský incident, ale není to potvrzené). Američtí vojáci následně zajišťují hladký odlet druhého letounu a překvapivě hladce si razí cestu zle zbídačeným Berlínem k předem domluvenému bodu vrtulníkové podpory. Tam se grupa rozrůstá o dva šikovné tanky (transportované speciálními vrtulníky - něco mi říká, že v Codename Panzers: Cold War nebude fiktivní jen politika, ale také technika :) a tažení městem vesele pokračuje.

zdroj: Archiv


Codename Panzers: Cold War gameplay video #1

U válečných strategií z kůlniček Stormregionu zpravidla není třeba se obávat o audiovizuální stránku a Cold War to rozhodně potvrzuje. Ať už jde o frenetické pořvávání vojáků, demolice staveb, které beztak dávno pěly svou labutí píseň (dle videa mimochodem vcelku běžná praxe, když není kudy kam se hnout) nebo prostou konfrontaci dvou těžkých ráží, vypadá válka v nových Panzerech tak realisticky, jak jen může válka v realtimovce vypadat. Nebude to sice tak prima neokoukané jako S.W.I.N.E, ale každá poctivá práce se počítá.

zdroj: Archiv


Codename Panzers: Cold War gameplay video #2

Codename Panzers: Cold War vyjde v březnu pro PC - více v předchozím zpravodajství.
zdroj: JeuxVideo

jester

Nejnovější články