Studená válka naostro v Codename Panzers Cold War
zdroj: tisková zpráva

Studená válka naostro v Codename Panzers Cold War

2. 1. 2008 12:12 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Pokračování úspěšné RTS série zamění skutečný světový konflikt za fiktivní poté, co Stalin vyprovokuje nový konflikt.

Codename Panzers: Cold War pohodlně naváže na principy předchozích dvou dílů této RTS a zamění skutečný světový konflikt za fiktivní. Podle maďarské verze konce 2. světové války na tom byl Východ nepatrně lépe než Západ, pročež se se Stalin rozhodl vyprovokovat tzv. tempelhofský incident: sovětský bojový letoun napadl americké zásobovací letadlo, podporující hladový západní Berlín, tou dobou ležící hluboko za železnou oponou. To se opravdu dělo a celkově se zdá, že si vývojáři vyloženě necucají reálie z prstíků a naopak berou v potaz to, co se mohlo při troše neštěstí klidně semlít. Zdecinovaná Evropa - tentokrát trochu jinak rozdělená - se tedy zčerstva pustila do nové války.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Z technického hlediska nabídnou nadcházející Panzeři mj. vysoce modifikovatelné jednotky s hromadou upgradů, pokročilou destrukci budov (bude podléhat fyzice/balistice), 18 singleplayerových a 20 multiplayerových map nebo speciální mapku pro zuřivé stratégy. Hra bude poháněna modifikovaným Gepard 3 enginem, poprvé s plnou podporou Pixel Shaderů 3.0.

Codename Panzers: Cold War vyjde z kanceláří Stormregionu s mírným zpožděním v březnu 2008 ve spolupráci s EA Partners/10tacle Studios pouze a jen na PC. Mezitím si můžete zkrátit čas nad sprškou nových screenů - více o hře v našem předešlém zpravodajství.
zdroj: WP, Jeuxvid

jester

Nejnovější články