Buzz Aldrin's Space Program Manager vás nechá naplánovat cestu do vesmíru
zdroj: tisková zpráva

Buzz Aldrin's Space Program Manager vás nechá naplánovat cestu do vesmíru

22. 7. 2014 13:00 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Loni v listopadu vývojáři ze Slitherine pochlubili ranou verzí Buzz Aldrin's Space Program Manager, titulem slibujícím možnost jako účetní dirigovat celý vesmírný program NASA. Nyní, k příležitosti oslav 45. výročí letu Apolla 11 na Měsíc, Slitherine oznámili datum vydání plné verze hry. Takže všichni účetní, projektanti a inženýři milující cesty vesmírem si mohou v kalendáři zaškrtnout 31. října. 

Součástí hry je především zvládání rozpočtové stránky, najímání a trénování astronautů, sestavování týmů inženýrů, výzkum nových lodí, a vůbec všechno krom samotného letu virtuálním kosmem. Konzultantem hry byl prý sám Buzz Aldrin, což je ten člen Apolla 11, který sice nebyl první na povrchu, leč ze své mise zvládl vykutat pořádné jmění. Hrát lze jak za NASA, tak i sovětskou agenturu (na obrázcích se mimo jiné vyjímá kolosální nosič N1). Ultimativním cílem hry je pak Buzzův věčný sen, let na Mars. 

Stále ještě platí, že zájemci mohou Buzz Aldrin's Space Program Manager pořídit ve výjimečně drahé Early Access verzi, tato nabídka však skončí s 10. říjnem. Otázkou je, proč vlastně hrát tenhle manager vesmírného programu, jemuž krom skutečných jmen jinak chybí většina nejzajímavějších prvků vesmírného programu, když lze zainvestovat do Kerbal Space Program.

Ani ten mimochodem nezapomněl na 45. výročí letu Apolla 11 a krom slevy na hru v daný den nedávno taktéž přišel s updatem jménem First Contract, rozšiřující kariérní mód hry. Ale komu snad chybí nadání na konstrukce a fyziku, a přesto by se chtěl opájet fantazií, že pomáhá dobývat nejzazší hranici, třeba se ve hře pojmenované po slavném kosmonautovi zrealizuje raději. Její oficiální stránky naleznete tady.

zdroj: Archiv

Nejnovější články