Akční RPG Deep Down vypadá krásně a povědomě
zdroj: tisková zpráva

Akční RPG Deep Down vypadá krásně a povědomě

14. 10. 2013 15:51 | Video | autor: Aleš Smutný |

Deep Down se představilo nejprve krásným videem, následně přišly zprávy o tom, že půjde o multiplayerové RPG u budoucnosti a nyní se vše ustálilo na konstatování, že se Deep Down sice odehrává v budoucnosti, ale obsahově jde ryze o fantasy RPG (jen ten free-to-play model trochu straší). Multiplayerová složka bude navíc spočívat hlavně v kooperaci pro tři hráče, takže před sebou máme potenciálně skvěle vypadající záležitost.

Platí to i pro grafické zpracování hry. Deep Down vypadá opravdu skvěle, vymodelováním brnění hlavní postavy počínaje a krásným drakem i spektakulární bitvou s ním konče. Jinak se ale nemohu zbavit dojmu, že si tady někdo půjčoval více než se čekalo od „Souls“ série. Tedy ve vizuálním pojetí, z prvních videí je totiž jasné, že obsahově nepůjde Deep Down až na dřeň hráčových nervů.

Více vám už řekne dvojice videí z Tokyo Game Show, kde je prezentována jak hra pro jednoho hráče, tak i kooperativní multiplayer. Připravte se na spoustu japonského brebentění, v němž je celkem obtížné představit si atmosféru hry. Nicméně, když už se hráči k něčemu odhodlají, stojí to za to. Jak už jsem zmínil, zvláště bitva s drakem vypadá nádherně a ukazuje, že možností pro spolupráci zde nebude málo.

Nejnovější články