Zoo Tycoon 2 a Dungeon Siege II v češtině
zdroj: tisková zpráva

Zoo Tycoon 2 a Dungeon Siege II v češtině

14. 9. 2004 22:22 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Ačkoliv si na celosvětovou distribuci všech her od Microsoft Game Studios dělaly zálusk mnohé firmy v branži, nakonec se je podařilo získat UbiSoftu.

Ten nyní díky této akvizici disponuje patrně nejlákavější nabídkou her ze všech vydavatelů a naopak Microsoft má zase o starost míň, když už nebude muset zajišťovat distribuci sám. Tato na první pohled nevýznamná, ale pro rozložení sil v herním průmyslu důležitá změna se samozřejmě projeví i v domácích podmínkách. Tituly od Microsoftu u nás tedy už nebude prodávat společnost ATComputers jako doposud (Rise of Nations, Flight Simulator, , nýbrž konkurenční Playman, který zde ve většině případů zastupuje UbiSoft. Petr Kučera proto uveřejnil následující tiskovou zprávu:

Společnost Playman s.r.o. přináší skvělou zprávu všem příznivcům her Dungeon Siege a Zoo Tycoon od Microsoftu. Obě tyto skvělé hry, které patří k nejoblíbenjším ve svém žánru, se totiž objeví v její distribuci a v české lokalizaci (titulky) se dostanou i k českým hráčům. Zoo Tycoon 2 by se měl na pultech obchodů objevit již do Vánoc, vydání Dungeon Siege 2 je potom plánováno na druhé čtvrletí příštího roku.

Pro úplnost ještě připomeneme, že Playman chystá také Myst IV: Revelation s českými titulky, i když proklamovaný 3. kvartál 2004 se nejspíš nestíhá, neboť tato hra zatím nevyšla ani v zahraničí a určitě ještě máte v živé paměti třičtvrtěroční zpoždění u lokalizovaného Prince z Persie či dosud nenaplněný příslib Far Cry CZ. Na druhou stranu je třeba Playmana pochválit za relativně svižné vydání Chessmastera 10 nebo kompilace Rainbow Six 3: Raven Shield GOLD (původní hra i datadisk Athena Sword v češtině).
zdroj: vlastní zpráva, PR

jd

Nejnovější články