Xboxové demo BioShocku venku
zdroj: tisková zpráva

Xboxové demo BioShocku venku

13. 8. 2007 11:11 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Způsobilo přetížení služby Xbox Live, neboť do podmořského města Rapture se chce vypravit každý. + TELEVIZNÍ REKLAMA

Předem avizovaný debut nové reklamy na Bioshock v rámci pravidelného týdenního pořadu Game Head na SpikeTV následovalo vypuštění 1,35 GB velké demoverze na službě Xbox Live, kterou nadšení hráči svými downloady okamžitě přetížili. V demu se podíváte do podmořského města Rapture a vyzkoušíte si tři zbraně (revolver, raketomet, plamenomet) a dva plasmidy. PCčkáři nemusí mít vztek, protože někdy koncem tohoto měsíce vyjde i PC demo, o němž autoři zítra prozradí něco bližšího.


Bioshock televizní reklama - stažitelná verze (24 MB, 1280x720)

Bioshock na sebe v posledních dnech upoutal zájem hned několikrát: spekulacemi fanstránky PSU o tom, že se hra příští jaro objeví i na PS3. Následně došlo k přejmenování autorů hry z Irrational Games (jejich dvě studia na 2K Boston a 2K Games) a konečně se objevily také informace o tom, že do X360 verze se budou dát stahovat extra plasmidy.

A před pár dny přišlo oznámení, že hra je konečně hotova a míří do lisovny. V amerických obchodech se objeví 21. srpna, v těch evropských o tři dny později a v těch českých do konce tohoto měsíce v lokalizované verzi (předobjednávka z Xzone.cz), což nám dnes potvrdila Bára Veselá z Cenegy Czech. Jak jsme referovali, první recenze jsou velmi pozitivní: OXM dal hře 10/10, PC Gamer 95%, PCZONE 96% atd.

Update - Jak v demu BioShocku ihned zpřístupnit vyšší obtížnost?

Update - naše dojmy z dema & kdy bude PC demo?
zdroj: FS, BGB, Shacknews, GamesRadar, Kotaku, G4TV

levis

Nejnovější články