Recenze BioShocku v papírácích
zdroj: tisková zpráva

Recenze BioShocku v papírácích

30. 7. 2007 19:19 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Britský Oficiální Xboxový magazín a PC Gamer s měsíčním předstihem zhodnotili vyhlíženou střílečku. Má vůbec nějaké zápory?

Obrázek zdroj: tisková zpráva Že se BioShock stane bombou, nepochybuje Microsoft, který údajně kvůli němu chystá zlevnění Xboxu 360 o 50 dolarů, ani nikdo z nás. Snad jedině s výjimkou těch, kteří proseděli tolik desítek minut u videí z hraní, že je přestalo bavit ještě předtím, než ho vůbec sami okusili (tenhle přepísklý marketing a přebytek dostupných materiálů se mimochodem stává čím dál častějším problémem pro řadu lidí zajímajících se velmi intenzivně o dění o nějaké vyhlížené hře). Ale že BioShock obdrží stejné hodnocení, jako věhlasné Gears of War, s tím se nepočítalo. Je to tak, přátelé, od britského Oficiálního Xboxového magazínu obdržel maximální známku 10/10. Obhajoba zní takto: "Nepředstavitelně skvělá zápletka, tuhé a děsivé boje, perfektní design lokací, ohromující orchestrální soundtrack & zvuk a nekonečná rozmanitost zbraní." Domácí mutace OXM nebude tento článek překládat, nýbrž M. Stern napíše vlastní recenzi do 3. čísla na 17.8.


Zvětšit zdroj: tisková zpráva Někdo může namítnout, že Oficiálnímu Xboxovému magazínu se vzhledem k jeho napojení na Microsoft či exkluzivitě nemusí dát v těchto věcech úplně věřit. Dobrá, a co řeknete na udělených 95 procent od PC Gameru? Ani ten ve své recenzi z nadcházejícího čísla nešetřil superlativy, když BioShock nazval velkolepým mistrovským dílem. Hra je podle něj hororová a dlouhá, zatímco naopak není zabugovaná ani přehnaně náročná (HW nároky). Sami se o její atmosféře budete moci přesvědčit někdy v srpnu, na kdy bylo potvrzeno demo. A následně 21.8. (USA), resp. 24.8. (EU) v plné verzi - u nás s českými titulky od Cenegy (předobjednávka z Xzone.cz za 899 Kč).
zdroj: OXM, PCGamer

jd

Nejnovější články