Vymyslete quest do S.T.A.L.K.E.R. 2
zdroj: tisková zpráva

Vymyslete quest do S.T.A.L.K.E.R. 2

12. 11. 2010 20:20 | Téma | autor: levis |

Vývojářská studia zjišťují, že přímá interakce s hráči jim jenom prospívá a tímto způsobem si nejen nakloní komunitu, ale také získají reklamu zdarma. Ukázkovým příkladem je chvályhodná soutěž, kterou teď na Facebooku vypsali GSC Game World a jež pro hráče znamená příležitost, jak do nadcházející postapokalyptické střílečky S.T.A.L.K.E.R. 2 vložit svůj vlastní quest.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Cílem soutěže je napsat co nejlepší quest, který se be ve hře mohl objevit. Nejde tedy jen o to, co budete muset ve hře pro splnění úkolu udělat nebo jaký za to dostanete předmět/bonus, ale zda celý quest na něčem stojí, jestli se točí okolo zajímavých postav, má za sebou nějaký příběh, zda je ve světě Zóny věrohodný atd. Text musí být v angličtině nebo ruštině a nesmí přesáhnout půl stránky A4. Celkem můžete zaslat až pět možných scénářů, aby byly vaše sance větší.

To vše budou posuzovat tři klíčoví členové týmu GSC Game World v čele s hlavním designérem hry A. Verpachovským a vedoucím vývoje hry Ruslanem Didenkem. Autoři si vyhrazují právo pozměnit quest tak, aby do hry lépe zapadl, ale i v takovém případě prý zachovají původní námět. Přihlásit se můžete na Facebooku, kde naleznete podrobná pravidla soutěže.

 

Nejnovější články