Velká prosincová oznámení
zdroj: tisková zpráva

Velká prosincová oznámení

23. 11. 2010 17:17 | Téma | autor: levis |

Herní moderátor Geoff Keighley na Twitteru oznámil, že během prosincového předávání cen Video Game Awards bude v přímém přenosu stanice Spike TV odhaleno celkem deset nových her. Ale ať počítáme, jak počítáme, zatím víme jen o sedmi. Tak pěkně popořadě: už dříve bylo potvrzeno, že se během večera objeví první záběry z Batman: Arkham City a nového projektu BioWare, který bude s největší pravděpodobností pocházet ze světa Mass Effect.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Velký den bude mít jistě i THQ, které slibuje odhalení Saints Row 3 a vedle toho také prvního dílu sci-fi trilogie od filmového režiséra Guillerma del Tora. Další možný náznak odhalili fanoušci minulý týden v poutači na prosincový večer, kde se něco nápadně podobá zombie stylu série Left 4 Dead od Valve, a naděje se již dlouho upírají také k odhalení Uncharted 3. To by ostatně mělo být právě tím slibovaným exkluzivním oznámením pro PS3 od Sony - a co tipujeme na ty zbylé čtyři tituly?

Pár dnů před samotným předáváním cen odhalí nový Game Informer s největší pravděpodobností příštího Tomb Raidera, takže příhodná video-premiéra by na předávání cen VGA nebyla od věci. Jako pravděpodobné se nabízí také první záběry z hraní Resistance 3 a teoreticky by mohlo jít třeba také o druhý díl Darksiders, i když na to je asi ještě příliš brzy.

Spike TV naopak již dříve slíbilo odhalení nové hry od Twisted Pixel, které se během pořadu patrně také dostane pozornosti, a od věci nejsou ani spekulace o odtajnění nové hry od Bungie. Zda se ale vůbec někdy dočkáme třeba nového Hitmana už si leckdo ani netroufá doufat - a do kategorie zbožných přání patří třeba také "spekulace" o traileru z Thiefa 4. Jak to vidíte vy?

Nejnovější články