Ubisoft prodává své aktuální pecky v akci jen za pár stovek
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft prodává své aktuální pecky v akci jen za pár stovek

21. 2. 2018 18:15 | Téma | autor: Adam Homola |

Ubisoft právě rozjíždí třetí ročník obsahu a soutěží v populárním Rainbow Six Siege, bohatě podporuje také For Honor, rozšiřuje Assassin’s Creed Origins o edukativní mód, a ještě pořádá velkou slevovou akci na Humble Store. Tam najdete právě třeba arkádovou šermovačku For Honor za pětistovku.

Ne snad že by For Honor někdy strádala, ale teď zrovna chytá druhý dech. Jednak kvůli velké akci Age of Wolves, jednak díky vymodleným dedikovaným serverům. Ty do hry přidává Ubisoft sice pozdě, ale v tomhle případě rozhodně platí, že lepší pozdě nežli nikdy.

For Honor má za sebou první rok života, což znamená především hromadu updatů, patchů, oprav a v neposlední řadě také obsahových rozšíření, které s aktuálním Age of Wolves pořád nekončí. Hra u nás v recenzi dostala osmičku, za tu dobu se určitě nezhoršila a dostat se teď k tomu všemu jen za pětistovku je vlastně docela fajn.

Podobně lákavá může být i městská akce Watch Dogs 2 za cca 571 Kč. Ani ve svých silných stránkách se nemůže rovnat sérii Grand Theft Auto, nicméně to neznamená, že byste ji měli přehlížet. Rozjuchané, barevné a stylové San Francisco plné mladých, nadějných a otravných hipsterských hackerů je hlavně zábavné.

zdroj: Archiv

Tím spíš v kontextu absence nových her ze série GTA, či prakticky jakékoliv smysluplné konkurence. Rozmáchlé příběhové městské akce prostě nejsou – Saints Row tu už dlouho nebylo, na pokračování Sleeping Dogs si můžeme asi nechat zajít chuť a jiné potenciální konkurenty GTA aby jeden pohledal.

Podobně je na tom i Steep, jehož konkurenci bychom taky hledali marně. Pro milovníky zimních sportů jde o příjemnou arkádu, která je teď na Humble v akci jen za cca 380 Kč. Za sebe pak ještě musím vypíchnout Ghost Recon Wildlands, taktickou akci ve velkém otevřeném světě. Na Wildlands byste našli spoustu nedostatků, nedodělků a promarněný potenciál, stejně jako si v ní můžete najít desítky hodin zábavy. A za aktuálních cca 684 Kč je to přeci jen zajímavější nabídka.

Za zmínku stojí ještě sympatická a parádní plošinovka Rayman Legends, která je k mání za pouhých 172 Kč. V akci najdete každopádně několik dalších her, jejich speciálních edic i DLC do nich. Celou akci najdete zde a bude trvat ještě zhruba pět dnů.

Nejnovější články