Tři edice Halo 3 pro X360
zdroj: tisková zpráva

Tři edice Halo 3 pro X360

16. 3. 2007 22:22 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Nemůžete už se dočkat letošního podzimu, protože někdy v té době má vyjít další hra ze série Halo? Je-li vaše odpověď kladná, pak právě vám je určena tato zpráva.

Společnosti Microsoft Game Studios a Bungie Studios dnes odhalily první podrobnosti o tom, v jaké formě Halo 3 poputuje do obchodů. Vybrat si budete moci ze tří edic. Základem je edice standardní, zahrnující pouze hru. Limitovaná už by mohla uspokojit náročnější fanoušky série. Sestávat má z úhledné kovové krabičky, bonusového disku s exklusivním obsahem (včetně dokumentů o výrobě Halo 3) a speciální knížkou s příběhem celého Halo a skicami. Chybět nemá ani propracovaný průvodce rasami a frakcemi obývajícími svět Halo.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hardcore příznivce série bude bezesporu zajímat hlavně edice Legendární (jméno má podle nejtěžší úrovně obtížnosti). Ta bude vydána v omezeném počtu kusů a obsahovat spartanskou helmu, uvnitř které najdete dokonce dva bonusové disky. Ten první je identický s tím, jenž je součástí Limitované edice. Kromě již zmíněných dokumentů o vývoji hry na něm najdete také audio-vizuální kalibrační nástroj, jaký ještě v žádné jiné hře nebyl k vidění. Vytvořili ho sami tvůrci Halo 3 a ocení ho hlavně majitelé HD domácího kina. Druhý bonusový disk má obsahovat kompletně remasterované filmové materiály z Halo: Combat Evolved a Halo 2, pospolu s komentáři vývojářů a krátkometrážním filmem zachycujícím jeden den života ve studiu Bungie. Dále se můžete těšit na nějaké exklusivní věci od lidí z týmu kolem machinimy Red vs. Blue a This Spartan Life, ale rovněž na poučnou kolekci původních "storyboardů" od Lee Wilsona. Na americkém trhu mají být edice oceněny následovně: standardní 59,99 dolarů, Limitovaná 69,99 dolarů a Legendární 129,99 dolarů. Halo 3 si můžete předobjednat na TISCALI Gameshopu.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články