Rollercoaster Tycoon II a Divine Divinity gold
zdroj: tisková zpráva

Rollercoaster Tycoon II a Divine Divinity gold

4. 9. 2002 18:33 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Druhé pokračování jedné z nejoblíbenějších strategií/simulací, RollerCoaster Tycoon od Chrise Sawyera, je již gold a do obchodů by se tak mělo dostat někdy v polovině příštího měsíce.

RollerCoaster Tycoon 2 zdroj: tisková zpráva Oznámili to dnes vydavatelé této hry, společnost Infogrames. Kdo si hru chystáte pořídit, těšte se na spoustu vylepšení, nové možnosti, nabídky, podněty a také plný editor scénářů, který vám umožní navrhnout si vlastní park či celou misi, vč. určení podmínek pro vítězství. Více se o ní dočtete zde.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Naopak fanouškové RPGéček se pomalu mohou začít těšit na Divine Divinity. CDV totiž dnes oznámili, že anglická verze této hry, která vás zavede do tolik oblíbeného fantasy prostředí, je již taktéž hotova a na pultech by jí první nadšenci mohli vidět již 13. září.

Detaily se o Divine Divinity dočtete v našich prvních dojmech z dema a aby toto oznámení nebylo tak nudné, přibalíme k němu čtveřici nových pěkných obrázků, které si můžete prohlédnout v naší galerii.

korgull

Nejnovější články