Re-edice Wolfensteina se 4 novými mapami
zdroj: tisková zpráva

Re-edice Wolfensteina se 4 novými mapami

12. 6. 2002 10:04 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Activision za pomoci několika externích firem kutí datadisk Enemy Territory pro novodobého Wolfensteina, o němž jsme psali už několikrát a zatím z něj nemáme žádné obrázky - ty, které se na internetu objevily před týdnem, byly falešné a původem z Playstation 2 verze.

Vedle toho chystají i re-edici původni hry, která nese název Return to Castle Wolfenstein: Game of the Year Edition, což může být vzhledem k faktu, že hra vyšla už v listopadu loňského roku, trochu zavádějící. Jak už to tak v podobných případech bývá, hlavním smyslem re-edice je obsažení všech dosud vydaných patchů a pár bonusových materiálů (wallpapery, artworky atd.), aby si užili i ti, kteří nemají slušné připojení na internet.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Kromě toho přinese také sedm nových map pro multiplayer, které nebyly na původním CDčku s RtCW. Tři z nich (Trenchtoast, Tram Siege, Ice) už možná znáte v případě, že jste si nainstalovali poslední patch v1.32 (17 MB), ale zbylé čtyři levely (Chateau, Keep, The Damned, Rocket) mají být zbrusu nové, i když v některých z nich půjde o předělávku povědomých map ze singleplayeru. Jak se sami přesvědčíte na ilustračních screenshotech z každého nového levelu, nemusely by být (zvlášť ten hrad) v síťové hře vůbec špatné.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články