Proč budou dva datadisky pro Disciples II?
zdroj: tisková zpráva

Proč budou dva datadisky pro Disciples II?

28. 3. 2003 10:10 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Zhruba před 14 dny proběhla tiskem zpráva, že se Strategy First chystají v dohledné době vydat ne jeden, ale hned dva datadisky pro poměrně oblíbenou tahovou strategii Disciples II: Dark Prophecy.

Proč jsou zrovna dva, vysvětlují Startegy First tak, že chtěli, aby si hráči sami měli možnost vybrat, který s nich jim lépe sedne - zda ten za dobro, či naopak ten za zlo - a také mohli nasadit trochu nižší cenu. Skalní příznivci si stejně podle mě ale pořídí oba ;)

Obrázek zdroj: tisková zpráva První z datadisků ponese název Guardians of Light (je to tedy ten za dobro) a přivede do hry dvě původní frakce z Disciples II - Mountain a Empire klany. Samozřejmě spolu s kampaněmi pro každou z těchto stran. Příběh tohoto datadisku začíná tam, kde skončil příběh Disciples II a pokračuje ve vyprávění ságy. Druhý rozšiřující balíček s podtitulem Servants of the Dark bude obsahovat vlastně totéž co ten první, avšak s tím rozdílem, že tentokrát se hráči zúčastní příběhu z pohledu dvou temných ras - Legions of the Damned a Undead.

To, nač se v obou případech tvůrci soustředili, je právě příběh, který hru posune do vyšší úrovně. To také vysvětluje, proč jsou nové jednotky tak přímo svázané s dějem. Setkáte se tedy s ještě zlověstnějšími silami a lotry než doposud. O podrobnostech se bohužel tvůrci nerozhovořili. Očekávat ale můžete ještě nějaká vylepšení co do grafiky. Vedle nových pozadí pro bitevní pole a hlavní města si tentokrát budete moci vybrat z více voleb rozlišení, a to až do 1280 x1024. Oba tituly jsou již hotovy, v současnosti už probíhá pouze kontrola kvality. Vydání prvního - Guardians of Light - můžete na pultech obchodů očekávat v květnu. Druhý - Servants od the Dark až v průběhu června.

zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články