Dva datadisky pro Disciples II ve vývoji
zdroj: tisková zpráva

Dva datadisky pro Disciples II ve vývoji

11. 3. 2003 18:24 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Strategy First dnes oznámila vývoj hned dvou samostatných datadisků k tahové fantasy strategii Disciples II: Dark Prophecy, která vyšla počátkem minulého roku (recenze, 75%).

disciples2 zdroj: tisková zpráva První přídavek ponese název Disciples II: Guardians of the Light a hráči si v něm zahrají za dvě přátelské rasy (the Empire a the Mountain Clans). V druhém expansion packu s podtitulem Disciples II: Servants of the Dark si pro změnu střihnete kampaně za zlé the Legions a the Undead Hordes.

Prezident Strategy First Don McFatridge si od obou her slibuje především znovuzískání hráčské pozornosti. Podle jeho slov mají Guardians of the Light i Servants of the Dark nabídnout nový skvělý obsah, vylepšenou grafiku a všechny strategické prvky, které učinily původní Disciples tak populární a oceňované. Fanoušci titulu jistě ocení celou řadu nových možností a těm, pro které je tato hra zatím jen prázdný pojem, si její dobrodružství vychutnají ještě s větším požitkem.

Oba datadisky mají kromě dvou kampaní za zmiňované rasy nabídnout též generátor náhodných map, 16 skirmish MP map včetně deseti zbrusu nových a také všechny updaty, doposud vydané pro Disciples II. Minout by vás neměly ani tři nové zvláštní postavy, nové grafické prvky a neohraný hudební doprovod. Disciples II: Guardians of the Light by měly být venku v květnu 2003, Disciples II: Servants of the Dark je budou následovat hned v červnu.

zdroj: TTG

kate

Nejnovější články