Připravte si peníze na letní Indie Royale Bundle
zdroj: tisková zpráva

Připravte si peníze na letní Indie Royale Bundle

3. 7. 2012 17:40 | Téma | autor: Adam Homola |

Všelijakých Indie Bundlů není nikdy dost a tak tu máme další, tentokrát letní, edici. Indie Royale The Summer Bundle nabízí osm povedených her za dostupnou cenu, kterou si, jak už bývá zvykem, můžete upravit dle vlastních potřeb. A nejedná se o zase tolik profláknuté tituly. Opět ale platí také to, že čím dříve si bundle koupíte, tím ho budete mít levnější. S přibývajícím časem se zvedá také minimální cena. Teda pokud někdo nebude tak štědrý a nepřeplatí standardní cenu o nějakou zajímavější částku. Pak by se cena zase snížila.

V bundlu najdete Harvest: Massive Encounter, což je arkádová strategie od Oxeye Game Studio. Na vývoji Harvestu se spolupodílel i hlavní kodér Minecraftu, Jens Bergensten. Hra je v bundlu bez DRM a to pro Windows, Mac a Linux. Druhým kouskem je klasická point and click adventura The Journey Down: Chapter One od SkyGoblin Games. Opět bez DRM, opět pro Windows, Mac a Linux. K profláklejším titulům jistě patří Serious Sam II, který je třetí hrou do party. Vážného Sama jistě netřeba představovat a po nepříliš povedené trojce si můžete spravit chuť starší dvojkou.

Čtvrtou hrou na řadě je vlastně trojice japonských her z trilogie Gundemonium. Konkrétně jde o Gundemonium Recollection, GundeadliGne a Hitogata Happa. Další je Acceleration of Suguri-X Edition, bez DRM a pro Windows, a taky jde o titul, který je inspirován japonskou tvorbou. Poslední hrou v bundlu je pak Dino Run SE od studia PixelJam, bez DRM a pro Windows, Mac a Linux. Bundle má ale ještě jednu bonusovou hru, free to play akční RTS AirMech s bonusovým herním předmětem pouze pro hráče Indie Royal Bundlu.

Tolik ke hrám samotným. Jak už bývá u bundlů zvykem, dostanete něco navíc, pokud nebudete škrti a vysolíte pár kaček navrch. Tentokrát je bonusem hudba v kompilaci Pixeljams Volume 1, která sama o sobě stojí pět dolarů. Vy ji získáte, pokud za Indie Royale Bundle zaplatíte minimálně osm dolarů, respektive ekvivalent v eurech.

Do konce bundlu zbývá necelých sedm dnů, a jak už bylo řečeno, cena bude pořád pomalu stoupat. Pokud tedy někdo nezaplatí výrazně víc. V době psaní textu se minimální cena pohybovala okolo 4,30 euro. Na oficiálním webu balíčku se můžete podívat i na statistiky vývoje ceny, omrknout nadcházející bundly, nebo se taky dozvědět víc o samotných hrách.

Nejnovější články