Představení Bloodline
zdroj: tisková zpráva

Představení Bloodline

2. 2. 2001 15:46 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Po nedávném ohlášení projektu Nefandus od Black Element Software tu dnes máme další hororovou akční adventuru Bloodline, která vzniká v pražských studiích Zima Software.

Nejedná se ale o hru zbrusu novou, nýbrž o nový název pro Death Tracera, na němž se už pracovalo delší dobu. Dnes byly spuštěny nové stránky Bloodline.cz, kde mj. naleznete flashovou hru MiniBlood, pár obrázků a další informace.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Že se nebude jednat o hru vhodnou pro malé děti nastiňuje ukázka příběhu, který má trochu blízko geniálnímu kousku Sanatorium:

Temné, hororové prostředí a napínavá atmosféra provází hlavního hrdinu, advokáta Jima Carda čtyřmi kapitolami. Každá z nich představuje jiné časové období a místo děje. Jimovi Cardovi se tak postupně odkrývá tajemství rodu dr. Browna, se kterým se střetává na začátku hry, aby ho obhajoval v již předem prohraném procesu. Doktor čelí obviněním ze spáchání těch nejtěžších zločinů. Před časem byli v jeho soukromém sanatoriu Black Hill nalezena zmrzačená, umučená, mrtvá těla všech pacientů. Krvavý masakr přežil jen dr. Brown, čímž se okamžitě stal podezřelým číslo jedna. Protože nikdo přesně neví, co se v sanatoriu vlastně stalo a doktor zarytě mlčí, souhlasí Jim Card s jeho bláznivou podmínkou a nechá se jím zhypnotizovat. Podle doktorových slov musí všechno „prožít na vlastní kůži“. Po zákroku se advokát probírá v sanatoriu a velmi rychle zjišťuje, že všechno je až příliš reálné... Obrázek zdroj: tisková zpráva

jd

Nejnovější články