Předpremiéra Zaklínače (The Witcher) v Brně
zdroj: tisková zpráva

Předpremiéra Zaklínače (The Witcher) v Brně

15. 10. 2007 23:23 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Jedinečná šance získat očekávané RPG s několikadenním předstihem oproti zbytku Evropy. + NOVÉ SCREENSHOTY

S předpremiérou, kdy zákazník má o několik dní hru dříve, než je její oficiální den vydání, se u nás často nesetkáváme. Ale aby jí měl ještě navíc dříve jak zákazníci v celé Evropě, to tu opravdu nebylo. Přesně takováto oficiální předpremiéra se bude konat v úterý 23. října mezi 16. a 20. hodinou pro očekávaný fantasy RPG titul Zaklínač v brněnské prodejně Xzone (adresa Megami, Česká 6, Brno).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Kromě výzdoby prodejny ve stylu Zaklínače se můžete těšit na soutěž a dárky: prvních 60 zákazníků si totiž spolu s hrou odnese tričko, dýku nebo kovový talisman s hlavou vlka. Každý navíc bude zařazen do slosování o Zaklínačův meč, nikoliv atrapu, nýbrž originální meč, který byl vyroben jen ve třech vyhotoveních na světě.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva K průběhu prodeje více řekl manažer obchodu Martin Schovanec: „Před čtvrou očekáváme tvoření fronty až ven z průchodu. Po osmé hodině večer bude prodej ukončen a další možnost, jak pořídit hru, bude až v den oficiální premiéry 26. října. Pro velký zájem doporučujeme hru v prodejně předem zarezervovat na www.xzone.cz (v pokladně zadáte způsob dopravy: Osobní odběr Brno), abyste měli jistotu, že se na vás dostane. Co se týče normálních online předobjednávek, tak ty budeme rozesílat už 25.10. aby v den premiéry měl každý hru doma na stole.“
zdroj: vlastní, JeuxFrance

silk

Nejnovější články