Plná verze BomberFun jako příloha Levelu
zdroj: tisková zpráva

Plná verze BomberFun jako příloha Levelu

18. 2. 2003 9:09 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Když vám začne blikat ve spodní části ICQ přichod nové zprávy od nějakého neznámého člověka, který není v Contact listu, většinou se jedná o spam nebo nějakého otravu.

bomberfun zdroj: tisková zpráva Občas se ale takovým zprávám vyplatí věnovat pozornost, zvlášť když zjistíte, že odesílatel má kořeny v herním průmyslu. Právě touto netradiční cestou jsme se včera dozvěděli od zástupce německé firmy Lightbrain zajímavou novinku, která souvisí s vydáním akčně-logické arkády BomberFun v Čechách.

Zatímco jinde v Evropě vyšel tento remake DynaBlasteru a Atomic Bombermana koncem loňského roku, u nás se ji neujal žádný velký distributor, nýbrž vydavatelství Vogel Burda Communications (thx Cocik), které ji v plné verzi přiloží pravděpodobně k dubnovému číslu časopisu Level. Stejně jako v případě Team Factoru nebo Hidden & Dangerous Deluxe bude i BomberFun přeložen do češtiny, což se týká všech textů ve hře a manuálu, ale naopak zvukové samply a instalátor zůstanou ze zřejmých důvodů v anglickém originálu.

BomberFun na Levelu bude prý také obsahovat všechny do té doby vypuštěné patche, které do hry přidaly pár nových vlastností. Více informací se o této především síťové hře dozvíte v naší recenzi, kde získala 60% především kvůli absenci singleplayerové kampaně a průměrné grafice, případně můžete navštívit oficiální fóra umožnující po registraci přepnutí do českého jazyka.

zdroj: vlastní zpráva

jd

Nejnovější články