Placené rozšíření ArmA 2: British Armed Forces
zdroj: tisková zpráva

Placené rozšíření ArmA 2: British Armed Forces

22. 7. 2010 16:16 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Britská armáda se ve velkém přídavku připravuje podpořit mírové snahy koalice v regionu. + OBRÁZKY

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Studio Bohemia Interactive dnes odpoledne oznámilo, že rozšíří svoji takistánskou misi z ArmA 2: Operace Arrowhead. Britská armáda se totiž připravuje podpořit mírové snahy koalice v regionu! V placeném přídavku se můžete těšit na zcela novou frakci s hromadou nových jednotek, vozidel a modelů, která posílí stávající mírový kontingent v krizí zmítané středoasijské zemi.

Léto roku 2012. Je to sotva dva měsíce, co byl v Takistánu během Operace Arrowhead svržen totalitní vojenský režim. Ale namísto vytouženého míru musí koaliční síly NATO čelit rozsáhlým partyzánským útokům. A tak se jeden z mobilních pozorovacích týmů britských výsadkářů zapojuje do rozsáhlé protipovstalecké operace "Crimsons Lance", která rozhodne o dalších osudech celé země.

Vzniklo několik úplně nových a unikátních herních prvků. Konkrétně detailně vymodelované minomety a kompletně přepracované postavy inženýrů. Ty se totiž podařilo v přísně tajných výcvikových táborech naučit několik zcela nových věcí – například opravit auto nebo zlikvidovat nastraženou minu. I díky těmto novinkám bude Arma 2 ještě realističtější. Tato zcela nová frakce, disponující celou řadou jednotek, vozidel a modelů, posílí již koncem srpna spojenecké snahy stabilizovat situaci v nebezpečném a výbušném regionu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Přídavek Arma 2: British Armed Forces přinese:
    - Moderní britské uniformy s multiterénní, pouštní a lesní kamufláží
    - Osobní zbraně: útočné pušky L85A2 a L86A2, kulomet L110A1, odstřelovací pušky LRR a AW50, protitankovou střelu NLAW
    - Nová vozidla: terénní obrněné vozidlo Jackal 2 MWMIK, modernizovaný FV510 Warrior
    - Nové vrtulníky: víceúčelový AH11 Wildcat, transportní HC3 Merlin, pouštní a lesní maskování vozidel
    - Novou kampaň pro jednoho hráče. Hráč bude velet mobilnímu pozorovacímu týmu britských výsadkářů, který povede do boje proti takistánským povstalcům.
    - Krátkou kampaň zaměřenou na asymetricky vedenou válku s partyzány a na protipovstalecké operace.
    - Hru pro více hráčů.
    - Kooperativní scénáře využívající britské vojáky, vozidla a vybavení.
    - Vylepšení herního engine
    - Posílení role postavy inženýra
    - Možnost účinně ovládat a řídit dělostřelectvo a minometné jednotky.
Arma 2: British Armed Forces je opět zasazena do vizuálně přitažlivého prostředí fiktivního středoasijského státu Takistán a hráči se tentokrát mají na co těšit. Síly britského kontingentu totiž ještě více rozšíří již tak prakticky nepřeberné možnosti, které tento realistický bojový simulátor nabízí. Užijte si dosud neviděné volnosti pohybu a rozhodování, a vydejte se na obří bojiště, kde jsou kromě vás stovky dalších vojáků! Může snad být válka na vašem monitoru ještě realističtější?

Arma 2: British Armed Forces zahájí svou protipovstaleckou ofenzívu 26. srpna 2010 za cenu 7,99 GBP; 8,99 EUR nebo 9,99 USD - více o hře v kompletním zpravodajství.
zdroj: PR

jd

Nejnovější články