Paradox dál naznačuje hru ze světa Vampire: The Masquerade
zdroj: tisková zpráva

Paradox dál naznačuje hru ze světa Vampire: The Masquerade

18. 3. 2019 15:46 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

O možné spojitosti randící aplikace z alternativní reality Tender s neoznámenou hrou z prostředí Vampire: The Masquerade jsem psala zhruba před měsícem. Nějakého velkého oznámení se máme dočkat tento týden během Game Developers Conference v San Franciscu, ještě předtím však Paradox na svém Twitteru zveřejnil několik obrázků, které podezřele připomínají místa z RPG Bloodlines z roku 2004.

Celkem spolehlivě můžeme rozkódovat třeba hořící Ocean House Hotel nebo Surfside Diner. Ve třetím tweetu pak Paradox pokládá řečnickou otázku, jestli už je podle kalendáře 21., kdy má dojít právě k onomu velkému oznámení. V jazyku Tenderu k oficiálnímu spuštění aplikace pro veřejnost.

Paradox tease zdroj: tisková zpráva   Paradox tease zdroj: tisková zpráva

Není tak příliš odvážné tvrdit, že Paradox pravděpodobně odhalí právě hru z univerza Vampire: The Masquerade. Podle povědomých lokací by mohlo jít o remake Bloodlines anebo přímé pokračování. Některé teorie se přiklánějí spíš k verzi, že půjde o hru založenou na páté edici populárního stolního RPG.

Paradox tease zdroj: tisková zpráva   Paradox tease zdroj: tisková zpráva

Každopádně už ve čtvrtek bychom měli být o něco chytřejší. Paradox drží práva na adaptace z dílny White Wolf Publishing a celý World of Darkness představuje dostatečně volné pole působnosti, takže nezbývá, než se nechat ještě pár dní napínat.

Vydavatelům stolních RPG přitom nedávno značně přistřihli křídla kvůli kontroverzním pasážím o čečenské LGBT komunitě a White Wolf po následné restruktrualizaci už nadále nebude tvořit separátně, nýbrž pod drobnohledem Paradoxu.

Paradox tease zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články