Hitman Absolution se nabízí i v balení profi deluxe
zdroj: tisková zpráva

Hitman Absolution se nabízí i v balení profi deluxe

4. 7. 2012 16:33 | Téma | autor: Petr Poláček |

Jeden dotazů během dnešního natáčení podcastu směřoval na náš vztah ke speciálním či...

Jeden dotazů během dnešního natáčení podcastu směřoval na náš vztah ke speciálním či sběratelským edicím a upřímně řečeno se poněkud minul cílovou skupinou. Nikdo z redakce na sběratelkách takzvaně neujíždí. Zájem však o ně být musí a ne malý, jinak by třeba Square Enix nepřipravoval pro Hitman Absolution hned dvě. Profesionální edice už byla představena v dubnu a nyní se k ní přidává Profesionální edice ve variantě Deluxe, zatím za neoznámenou cenu. Čím se liší luxusní verze od obyčejné sběratelské edice? Docela vtipnou figurkou Agenta 47, která na vás výhružně zírá níže na obrázku. Jinak je obsah stejný jako u Profi edice, čili vás čeká making of DVD, art book a nějaké ty zbraně do hry navíc.

Jelikož mám k těmto edicím dosti chladný vztah, nedokážu si představit, že by pro mě figurka mohla být motivací ke koupi sběratelky, na rozdíl třeba od making of dokumentů. Na druhou stranu je fakt, že usínat a probouzet se pod dohledem takového malinkatého Agenta 47 na nočním stolku může být zážitek, který si celá řada oddaných fanoušků nenechá ujít. To já si raději nenechám ujít hru samotnou, která se zatím profiluje velmi slibně, jak naznal i Martin v dojmech z hraní Hitman Absolution na E3. Vyjdou dneska navečer. Hry samotné se přitom dočkáte 20. listopadu.

Nejnovější články