Full Spectrum Warrior a Myst IV hotovy
zdroj: tisková zpráva

Full Spectrum Warrior a Myst IV hotovy

9. 9. 2004 20:20 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Společnost THQ dnes vydala tiskovou zprávu oznamující dokončení taktické vojenské simulace Full Spectrum Warrior a její cestu do lisovny.

Full Spectrum Warrior zdroj: tisková zpráva V obchodech by se této "veřejné" verze původního tréninkového simulátoru vytvořeného pro armádu USA měli hráči dočkat od 20. září. Vývojem Full Spectrum Warrior se zabývalo studio Pandemic, které současně s PC verzí připravovalo také verzi pro Xbox. PC verze však obsahuje navíc některá vylepšení a bonusy - např. se může pochlubit grafikou o vyšším rozlišení, ale také dvěma bonusovými levely. Více se o této hře dozvíte v našem archivu.

Dokončení nového titulu dnes oznámila také společnost Ubisoft. Jde o další pokračování oblíbené série adventur - Myst IV: Revelation. K dostání bude tato hra pro PC a Mac na DVD, a to od 28. září. Příběh Myst IV se bude točit okolo rodinného dramatu, konkrétně okolo zmizení jedné malé holčičky, přičemž v podezření jsou její dva bratři - Sirrus a Achenar. Čeká vás dobrodružství, na jehož konci by mělo být velké "odhalení".

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články