Assassin's Creed 3 nakonec vyjde ještě letos
zdroj: tisková zpráva

Assassin's Creed 3 nakonec vyjde ještě letos

15. 2. 2011 11:11 | Téma | autor: levis |

UbiSoft na svém nočním setkání investorů prozradil, že příští díl série Assassin's Creed bude oznámen v květnu a nakonec vyjde ještě v letošním roce. "Ano, i letos pro vás budeme mít jeden Assassin's Creed. Více se dozvíte v květnu," oznámil stroze šéf UbiSoftu, Yves Guillemot.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Ten také zveřejnil čísla prodejnosti zatím posledního dílu Assassin's Creed: Brotherhood (recenze), kterého se od listopadu prodalo přes 6,5 milionů kusů a prozatím firmě vynáší víc než na vývoj mnohem dražsí druhý díl. Nový díl Assassin's Creed by měl vyjít ve fiskálním roce 2012, tzn. že se pravděpodobně objeví na trhu před Vánoci.

Ještě vloni v létě přitom producent série Jean-Francois Boivin tvrdil, že v roce 2011 se žádný Assassin's Creed nechystá a že UbiSoft narozdíl od konkurence nechce znehodnotit tak drahocenné herní značky tím, že by každý rok vydával nové přírůstky.

Všechno nicméně nasvědčuje tomu, že po odbočce jménem Brotherhood bude v květnu oznámen již plnohodnotný Assassin's Creed 3. Ostatně i několik uniklých dotazníků, kterými UbiSoft sondoval zájem hráčů o zařazení nových vlastností do hry, prozrazoval zájem na nějakých zásadních inovacích.

Nejnovější články