APB bude vydělávat prémiovými účty
zdroj: tisková zpráva

APB bude vydělávat prémiovými účty

30. 11. 2010 14:02 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Znovuzrození MMO akce All Points Bulletin (další informace) se zdá být malým zázrakem a nyní...

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Znovuzrození MMO akce All Points Bulletin (další informace) se zdá být malým zázrakem a nyní se už objevují první detaily o tom, jak bude free-to-play model vypadat v otázce placeného obsahu, bez něhož by hra logicky nemohla generovat zisk. Zdrojem zisku bude Prémiový účet, který vám mimo jiné umožní mnohem širší úpravu herních charakterů a de facto všeho. Což neznamená, že základní účty budou o možnosti úprav ochuzeny, jen budou limitovány v jejich rozsahu.

„To, že omezíme ony úpravy, ulehčí i serverům, nebudou tak dlouhé loadingy, protože Premium si pořídí asi jen hardcore hráči. Nicméně pokud už nějaké změny v Premium účtu uděláte a pak zase přejdete na Basic členství, úpravy vám zůstanou, o nic nepřijdete. Navíc nepochybujeme o tom, že jsou mezi hráči umělci, kteří zvládnou zázraky i se základním nastavením“, dí Book-Larsson na svém blogu.

Co dalšího Premium účet nabídne se dozvíme prý až příští víkend, nicméně zatím vypadá celý znovuzrozený koncept APB velmi sympaticky. Úprava vzhledu vizuálně velmi výrazné střílečky je jedním z dobrých nápadů jak na hře vydělat a neomezit tak základní hratelnost. Prostě budou ve světě běhat více či méně šedé myšky a až vás někdo smete s načesaným čírem a růžově pulzující brokovnicí, víte, že je to APB nadšenec, který se do hry nebojí investovat.

Navíc herní tržiště, kde si budete moci kupovat předměty a další bonusy, by mělo být odděleno od systému účtů, takže fakt, že jste na Basic by vás neměl omezovat v nabídce dalšího utrácení.

Hra by měla znovu vyjít v prví polovině roku 2011.

Nejnovější články