Alan Wake: Pokračování příště..?
zdroj: tisková zpráva

Alan Wake: Pokračování příště..?

27. 11. 2006 23:23 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Nová hitovka od Remedy (série Max Payne) je sice ještě daleko za kopcem, ale to nebrání autorům v exportu nových screenshotů a informací.

Definitivně to vypadá, že Alan Wake nepřijde sám. Bude jich hodně. Už dříve bylo naznačeno, že dějová struktura lineárních misí by měla připomínat televizní seriál a jednotlivé události by tak na sebe měly úzce navazovat. Ty nejlepší seriály mají většinou hned několik sezón a podobné to zřejmě bude i s Alanem Wakem. Autoři nejprve nevyloučili možnost pokračování, ale teď to mnohem spíš vypadá na dodatečný epizodický obsah, který je poslední dobou tak populární (viz Half-Life). V případě úspěchu hry bychom se prvních přídavků měli dočkat v roce 2008.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Nad koupí nového hardwaru byste však měli zauvažovat už teď. Alan Wake nabídne pokročilou fyziku a je přednostně programován tak, aby využil schopností vícejádrových procesorů (autoři hru speciálně optimalizovali na tříjádrové CPU Xboxu 360). Na inteláckém Core 2 Duo prý jen samotný výpočet fyziky zatíží druhé jádro systému až na 80 procent. Možná byste měli Ježíškovi připsat na seznam ještě pár položek navrch, jinak si tenhle atmosférický thriller nebudete moci užít v celé jeho kráse. A obrázky naznačují, že se je na co těšit.
zdroj: CVG

lavicak

Nejnovější články