Akce The Suffering pro PC je hotova
zdroj: tisková zpráva

Akce The Suffering pro PC je hotova

19. 5. 2004 9:09 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Podle magazínu HomeLAN je PC verze dosud pouze konzolové hororové akční hry The Suffering, o jejímž vývoji jsme vás informovali na začátku tohoto měsíce, konečně hotova a do obchodů by měla dorazit 28.

suffering zdroj: tisková zpráva května. Vývojem tohoto titulu, který vás přivede do poněkud brutálního prostředí věznice s nejvyšší ostrahou, se zabývalo studio Surreal, kterého se po čase ujala společnost Midway. Vydavatelská práva vlastní Encore.

V The Suffering ztvárníte roli odsouzence jménem Torque, který se ve vězení ocitl dost možná i neprávem. Je uvězněn v tomto šíleném prostředí plném neskutečných kreatur a jediné, oč mu teď běží, je zůstat naživu a využít k tomu všechny dostupné prostředky a zbraně. Hra je ve 3D a umožňuje měnit perspektivu z first-person na third-person a naopak. Obsahuje devět hororových levelů, během nichž se budete moci změnit v příšerného démona a vystřídáte vnitřní i vnější lokace. Za každým rohem na vás bude číhat nebezpečí, které se budete snažit eliminovat za pomoci 10 různých zbraní. Krve by měla PC verze oproti svým konzolovým příbuzným obsahovat podstatně více. The Suffering navíc nemá jednoznačný konec. Tvůrci pro vás připravili tři různá možná zakončení.

zdroj: HomeLAN

korgull

Nejnovější články